Akcijas produkti

Ražotāji

Privātuma politika

Naturalbeauty.lv privātuma politika

Šīs Naturalbeauty.lv privātuma politikas (turpmāk – Privātuma politika) mērķis ir sniegt fiziskajai personai – datu subjektam informāciju par personas datu apstrādes nolūku, apjomu, aizsardzību, apstrādes termiņu un datu subjekta tiesībām datu iegūšanas laikā, kā arī apstrādājot datu subjekta personas datus.

Personas dati ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisku personu. Identificējama fiziska persona ir tāda, kuru var tieši vai netieši identificēt, jo īpaši atsaucoties uz identifikatoru, piemēram, minētās personas vārdu, uzvārdu, identifikācijas numuru, atrašanās vietas datiem, tiešsaistes identifikatoru vai vienu vai vairākiem minētajai fiziskajai personai raksturīgiem fiziskās, fizioloģiskās, ģenētiskās, garīgās, ekonomiskās, kultūras vai sociālās identitātes faktoriem.

Personas datu pārziņa un personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija

Personas datu pārzinis ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Mondra”, reģistrācijas numurs: 43603019293, adrese: Dārza iela 4-45, Iecava LV-3913, tālrunis: +371 29288835, epasts: veikals@naturalbeauty.lv.

Personas datu apstrādes nolūki

Mēs apstrādājam Jūsu personas datus, lai nodrošinātu lapas darbību un sniegtu Jums pakalpojumu.

Ja Jūs nesniegsiet Mums nepieciešamos personas datus, Mēs nevarēsim nodrošināt tiesību aktos noteikto pienākumi izpildi.

Personas dati, kas mums ir nepieciešami

  • vārds un uzvārds;
  • kontaktinformācija (adrese, e-pasta adrese, tālruņa numurs);
  • jūsu IP addrese;
  • sīkdatnes;

No kādiem avotiem Mēs iegūstam personas datus?

Mēs apstrādājam Jūsu sniegtos personas datus, kurus Jūs sniedzat Mums pirms Mūsu pakalpojuma nodrošināšanas.

Kam Mēs nododam Jūsu personas datus?

Mēs varam nodot specifiskus datus trešajām pusēm, kas nodoršina piegādi un apmaksas iespējas. Lai redzētu viņu privātuma politikas, vērsties viņu lapās. Mēs nododam absolutā minimu datu, kas ir nepieciešami, lai veiktu pakalpojumu.

Cik ilgi Jūsu personas datu informācija tiek glabāta?

Dati tiek glabāti līdz tie ir izmantoti pakalpojuma sniegšanai. Pēc datu pastrādes tie tiek saglabāti pēc Latvijas likumdošanas.

Kā tiek aizsargāta Jūsu informācija?

Mēs vienmēr aizsargāsim Jūsu informāciju un veicam atbilstošus pasākumus, lai nodrošinātu, ka personas datu apstrāde notiek atbilstoši spēkā esošajiem tiesību aktiem par fizisko personu datu apstrādi un aizsardzību.

Lai aizsargātu Jūsu personas datus, mēs veicam attiecīgus tehniskus un organizatoriskus pasākumus. Mēs regulāri atjauninām un pārbaudām mūsu drošības sistēmas. Piekļuve Jūsu personas datiem ir pieejama tikai tam personālam, kuram šī informācija ir nepieciešama tā darba pienākumu izpildei. Tiek veiktas mūsu darbinieku apmācības Jūsu personas datu privātuma, drošības un konfidencialitātes nodrošināšanai.

Mēs rūpīgi pārbaudām visus pakalpojuma sniedzējus, kas Mūsu vārdā un uzdevumā apstrādā Jūsu personas datus. Mēs izvērtējam, vai sadarbības partneri (personas datu apstrādātāji) pielieto atbilstošus drošības pasākumus, lai Jūsu personas datu apstrāde notiktu atbilstoši Mūsu uzdevumiem, norādījumiem, instrukcijām un tiesību aktu prasībām. Personas datu apstrādātāji nav tiesīgi Jūsu personas datus izmantot kādiem citiem mērķiem, kā arī nodot tos trešajām personām.

Jūsu tiesības

Normatīvajā regulējumā personas datu aizsardzības jomā piešķir Jums ir noteiktas tiesības attiecībā uz Jūsu personas datu apstrādi. Lai īstenotu zemāk minētās tiesības, lūdzu iesniedziet rakstveida iesniegumu Mums vai Mūsu personas datu aizsardzības speciālistam.

Piekļuve personas datiem

Jums ir tiesības pieprasīt apstiprinājumu no Mums, vai Mēs apstrādājam Jūsu personas datus, un šādos gadījumos pieprasīt izsniegt informāciju par personas datiem, ko Mēs apstrādājam par Jums.

Personas datu labošana

Ja uzskatāt, ka informācija par Jums ir nepareiza vai nepilnīga, Jums ir tiesības lūgt Mums to izlabot.

Iebildums pret apstrādi, pamatojoties uz likumīgajām interesēm

Jums ir tiesības iebilst pret Jūsu personas datu apstrādi, kurus apstrādājam, pamatojoties uz Mūsu likumīgajām interesēm, tomēr tas neattiecas uz gadījumiem, kad tiesību akti pieprasa Mums turpināt apstrādāt Jūsu datus.

Dzēšana

Noteiktos apstākļos Jums ir tiesības prasīt Mums dzēst Jūsu personas datus, tomēr tas neattiecas uz gadījumiem, kad tiesību akti pieprasa Mums saglabāt datus līdz tam paredzētajam termiņam.

Apstrādes ierobežojums

Noteiktos apstākļos Jums ir tiesības ierobežot savu personas datu apstrādi, tomēr tas neattiecas uz gadījumiem, kad tiesību akti pieprasa Mums turpināt apstrādāt Jūsu datus noteiktā apjomā.

Datu pārnese

Jums ir tiesības saņemt vai nodot savus personas datus tālāk citam personas datu pārzinim. Šīs tiesības ietver tikai tos personas datus, ko esat sniedzis Mums uz piekrišanas pamata vai līguma izpildei, kā arī ja apstrādāšana tiek veikta automatizēti.

Ar ko varu sazināties, ja man ir kādi jautājumi?

Ja Jums rodas kādi jautājumi par Jūsu personas datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar Mums.

Ja neesat apmierināts ar saņemto atbildi, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā (www.dvi.gov.lv)

Mēs regulāri uzlabosim šo Privātuma politiku un informēsim Jūs par jebkurām izmaiņām, publicējot Privātuma politikas aktuālo versiju šajā tīmekļa vietnē ar datumu, kurā tie ir spēkā.

Turpināt

Oriģinālās smaržas

  • Versace
    Cacharel
    Elizabeth Arden
    Ferragamo
    Jennifer Lopez
    John Galliano
  • Alberta Ferreti
    Armand Basi
    Givenchy
    Lanvin
    Laura Biagiotti
    Moschino
  • Nina Ricci
    Burberry
    Bvlgari
    Diesel
    Gucci
    Lancome
  • Chanel
    Trussardi
    Kenzo
    Lacoste
    Lalique
    Boucheron
  • Salvador Dali
    S.T.Dupont
    Roberto Cavalli
    Victoria Secret
    Hugo Boss
    Escada
  • Thierry Mugler
    Ghost
    Jesus Del Pozo
    Carolina Herrera
    Angel Schlesser
    Paco Rabanne
  • Custo Barcelona
    Ferre
    Jacomo
    Jean Patou
    Jimmy Choo
    Lolita Lempicka
  • Aigner
    Alexander Mcqueen
    Davidoff
    Dolce&Gabbana
Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2020 Naturalbeauty.lv