Ražotāji

Gentle Day ikdienas ieliktnīši ar infrasarkano staru, anjonu joslu,30gab.

Gentle Day ikdienas ieliktnīši ar  infrasarkano staru, anjonu joslu,30gab.
3.95EUR

Gentle Day ikdienas ieliktnīši ar  infrasarkano staru, anjonu joslu

Ražotājs: Gentle Day (Ķīna)
Saturs:  30gab.

Gentle Day® higiēniskajiem ieliktnīšiem ar tālu infrasarkano staru (IR) un anjonu josliņu ir piešķirts izgudrojuma patents (patenta numurs: 200510076755 norādīts uz iepakojuma).

  • Ekoloģiskas, sertificētas ar Oeko-Tex® 100 ekoloģisko sertifikātu (Nr. 2011LK0006), atbilst ekoloģiskajām prasībām produktiem ar tiešu ādas kontaktu.
  • Ieliktnīši lietošanai katru dienu, pie nelieliem izdalījumiem.
  • Kokvilnas virsma nekairina ādu, var lietot katru dienu.
  • Gaisa caurlaidība nodrošina svaigumu.
  • Iepakojumam divi izmēri: 30 gabali un ceļojuma - 15 gb.


 

Augstas kvalitātes Gentle Day® ieliktnīši ar anjonu joslu: ražošanā neizmanto kaitīgas un alerģiskas vielas, pesticīdus, hlora balinātāju, smaržas, vai ķīmiskas vielas kuras var izraisīt ādas kairinājumu. Ādai draudzīgs pH. Gentle Day® ieliktņi ir ekoloģiski, dod svaiguma sajūtu un komfortu, ļauj ādai elpot. Testa rezultāti liecina, ka Gentle Day® ieliktnīši ar anjonu joslu var samazināt 85% no amonjaka smakas un nogalina 99,9% no Staphylococcus aureus baktēriju. Unikāls noslēgts iepakojums, atsevišķi iesaiņoti ieliktnīši, aizsargā pret mitrumu un mikroorganismiem.

Ikdienas ieliktnīša slāņi

Sieviešu komentāri par Gentle Day® higiēniskajiem ieliktnīšiem:
- Ļoti ērti, ka katrs ieliktnītis ir iepakots atsevišķi, jo varu paņemt pa vienam līdzi somiņā,
- mēģinot šos ieliktnīšus, es sapratu, ka pat plānākie ieliktnīši nesniedz šādu komfortu, piemēram, šis - mīkstais kokvilnas ieliktnītis nekairina ādu, ir ļoti elpojošs, padarot ādu neskartu pat karstākajā vasaras dienās,
- visi mani iepriekš pārbaudītie ieliktnīši galu galā sāk kairināt ādu, lietojot Gentle Day® ādas kairinājumu neesmu izjutusi ne reizi,
- man ir svarīgi zināt, ka produktiem, kurus es izmantoju, nav negatīvas ietekmes uz manu veselību, tāpēc es izvēlos ekoloģiski sertificēto Gentle Day® higiēnisko produkciju.

 


ISO 9001:2008 Kvalitātes vadības sistēmas standarts. Tas nodrošina nemainīgu produktu kvalitāti.
ISO 14001:2004 Vides vadības sistēmas standarts. Galvenais mērķis šim standartam - veicināt vides aizsardzību un piesārņojuma novēršanu,
produkti tiek izgatavoti no augstākās kvalitātes izejvielām, ievērojot stingrus valsts veselības aizsardzības standartus GB15979-2002.
Gentle Day®  Far-IR Anjonu higiēniskās paketes atbilst Lietuvas higiēniskajam normatīvam HN 64-1:2001.
Mikrobioloģiskās pārbaudes protokols. M 5783 (M 14468 - M 14471).
Gentle Day higiēniskie ieliktnīši nav medicīnas ierīce vai zāles.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv