Ražotāji

EKOhouse Sausā eļļa “Austrumu pasaka” 125 ml

EKOhouse Sausā eļļa “Austrumu pasaka” 125 ml
7.99EUR

EKOhouse Sausā eļļa “Austrumu pasaka” 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija) 

Tilpums:125ml

Kosmētiskā eļļa sejas un ķermeņa ādas kopšanai .

Sausās eļļas ir salīdzinoši jauns produkts kosmētisko produktu tirgū, kurš jau paspējis iegūt lielu pircēju pieprasījumu. Sausās eļļas pēc sastāva ir vieglākas par bāzes kosmētiskajām eļļām, tās ātri iesūcas ādā, pārklājot to ar zīdainu kārtiņu un neatstāj eļļai raksturīgo spīdumu. Kvalitatīvas sausās eļļas sejas un ķermeņa ādai, galvas ādai, matiem, nagiem, pret ārējās vides kaitīgo ietekmi ir mūsdienīgi un ērti kosmētiskie līdzekļi.

Sausā eļļa „Austrumu pasaka” sastāv no dabīgām izejvielām. Pateicoties sastāvdaļu unikālajai struktūrai, eļļa ātri iesūcas ādā, baro un pasargā to no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Īpaši ieteicama taukainas un normālas ādas kopšanai.

Maigā persiku eļļa un kompozīcijas sastāvā esošās kokosriekstu, bazilika un kanēļa ēteriskās eļļas satur vitamīnus E, A, P, C, cinku, kalciju, dzelzi, jodu, fosforu un kāliju. Persiku eļļas sastāvā esošais E vitamīns ir dabīgs antioksidants, kas novērš ādas priekšlaicīgu novecošanu, stimulē vielmaiņas procesus, atjauno ādas elastību un piešķir tai veselīgu un mirdzošu izskatu. Īpaši labvēlīgi eļļa iedarbojas uz jutīgu un iekaisušu ādu, nomierina ādas kairinājumu, mazina ādas apsārtumu, kā arī palīdz mazināt niezi pēc kukaiņu kodumiem. Ar pikantu austrumu augu aromātu.

Lietošana: Ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras sejas un/vai ķermeņa ādas.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv