Ražotāji

Planet Pharma REDUX PATCH PERFECT BODY - MODELĒJOŠI PATČI VĒDERAM UN VIDUKLIM, 8 GAB.
[PBODP]

Planet Pharma REDUX PATCH PERFECT BODY - MODELĒJOŠI PATČI VĒDERAM UN VIDUKLIM, 8 GAB.
39.00EUR

Platnet Pharm  REDUX PATCH PERFECT BODY - MODELĒJOŠI PATČI VĒDERAM UN VIDUKLIM, 8 GAB.

 

MODELĒJOŠI PATČI VĒDERAM UN VIDUKLIM
ar dabiskiem augu ekstraktiem

Augsti efektīvs inovatīvs līdzeklis ar šokveida iedarbību vēdera un vidukļa formas korekcijai. Patču aktīvā slāņa sastāvā ietilpstošo dabisko aktīvo sastāvdaļu iedarbība ir vērsta uz zemādas tauku slāņa samazināšanos, ādas ļenganuma, striju un citu defektu novēršanu. Patči radīti, izmantojot CTS (Controlled Technology System) transdermālo tehnoloģiju, kas 8 stundas nodrošina vienmērīgu un kontrolētu aktīvo sastāvdaļu piegādi apstrādājamajām problemātiskajām zonām. Produkts ir izgatavots no sevišķi mīksta, smalka un patīkama auduma. Patči ir praktiski un ērti lietojami, tie pieguļ reljefām formām, neveidojot krokas, un 8 stundas stingri fiksējas uz ādas, neierobežojot kustības un neradot diskomfortu. Patči nav pamanāmi zem pieguloša apģērba. Tos var izmantot dienā un naktī, tie ir viegli noņemami un pēc lietošanas neatstāj pēdas uz ādas. Rezultāti redzami pēc pirmajām lietošanas reizēm*. Ieteicamais kurss – 8 procedūras mēnesī. Pēc kursa beigām āda vēdera un vidukļa zonā ir kļuvusi gludāka un elastīgāka, samazinās zemādas tauki un viduklis kļūst slaikāks*. 

* Klīniskā un instrumentālā testēšana 20 sieviešu grupai stingrā dermatoloģiskā kontrolē veikta Itālijā, Sasari Universitātes Biomedicīnas katedrā.

AKTĪVIE KOMPONENTI: 
Rodisterols (Gelidium Cartilagineum): spēcīga lipolītiska iedarbība uz zemādas taukiem.
Kofeīns: novērš pārmērīgu zemādas tauku uzkrāšanos.
Kambodžas garcīnija: drenējoša un lipolītiska iedarbība.
Gvarāna (Paullinia Cupana): lipolītiska, drenējoša un tonizējoša iedarbība.
Āzijas centīlija: stimulē kolagēna sintēzi, savelkoša iedarbība.
Efeja (Hedera Helix): uzlabo mikrocirkulāciju, drenējoša iedarbība.
Kola (Cola Acuminata): aktivizē mikrocirkulāciju, antioksidanta un lipolītiska iedarbība.
Ananass (Ananas Sativus): pretiekaisuma iedarbība.

LIETOŠANA: Patčs jāuzklāj uz sausas un tīras ādas.
1. Noņemt caurspīdīgo aizsargplēvi.
2. Pielīmēt patču vēdera vidusdaļā tā, lai caurums patča vidū atstātu atsegtu nabu.
3. Ar rokām izlīdzināt visu patča virsmu, lai pārliecinātos, ka tas labi pieguļ ādai.
4. Atstāt patču iedarboties 8 stundas, pēc tam to noņemt. Nemazgāt!
Siltuma sajūta procedūras laikā un neliels ādas apsārtums pēc tās ir normāla reakcija. Pēc procedūras vēlams uzklāt ķermeņa mitrināšanai paredzētu krēmu.

Lai saskarē ar gaisu patčs neizžūtu, tas jālieto uzreiz pēc aizsargplēves noņemšanas. Katru patču var lietot tikai vienu reizi.

Lietošanas kurss: Divas procedūras nedēļā (ar 2–3 dienu pārtraukumu) vienu mēnesi – pavisam 8 procedūras. Lai saglabātu un uzlabotu sasniegtos rezultātus, ieteicams kursu atkārtot vairākas reizes gadā. Sasniegt vēlamo rezultātu ievērojami palīdz līdzsvarots uzturs un regulāra fiziskā aktivitāte.

Uzmanību! Tikai ārīgai lietošanai. Dermatoloģiski un klīniski pārbaudīts. Nelietot uz savainotas un kairinātas ādas. Ja āda iekaist no paaugstinātas jutības pret patča komponentiem, pārtraukt lietošanu. Lietot tikai uz norādītajām ķermeņa daļām. Nelietot intensīvu fizisku aktivitāšu laikā vai tūlīt pēc tām. Uzglabāt bērniem nepieejamā, vēsā un sausā vietā. Neturēt tuvu siltuma avotiem un tiešos saules staros.

Iepakojumā ir 8 vienreiz lietojamie patči 1 mēneša kursam.

Ražots Itālijā.

https://youtu.be/EtqmaT7XcZM

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv