Ražotāji

GUAM Pretcelulīta maska no aļģēm + aukstuma formula ar gēlu 1000g+250ml
[GF1250]

GUAM Pretcelulīta maska no aļģēm + aukstuma formula ar gēlu 1000g+250ml
92.00EUR

GUAM Pretcelulīta maska ​​​​no aļģēm + aukstuma formula ar gēlu

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  1000g+250ml

Īpaši paredzētas figūras koriģēšanai un cīņai ar celulītu cilvēkiem, kuri cieš no asinsvadu saslimšanām: kuperozi, vēnu varikozo paplašināšanos, uztūkumiem. Uzlabo mikrocirkulāciju, aktivizē vielmaiņas taukšūnās, uzlabo toksīnu un šlakvielu izvadīšanu no visiem ādas slāņiem. Aktīvi nostiprina asinsvadus, limfas cirkulāciju un veicina uztūkuma novēršanu. Darbīgās vielas, kurām ir izteikta anticelulīta iedarbība, izlīdzina ādas reljefu, tonizē un mitrina ādu, atstājot to elastīgu un gludu.
Aktīvie komponenti: aļģes GUAM, māls, brūnaļģes ekstrakts, efejas ekstrakts, zirgkastaņa ekstrakts, citrona ēteriskā eļļa, raudenes ēteriskā eļļa, mentols.
Lietošanas pamācība. Pirms lietošanas laikā samaisīt. Ar vieglām masējošām kustībām uzklāt preparātu uz celulīta zonām. Cieši aptīt ar plēvi (ieteicams izmantot rulona pārtikas plēvi), nogaidīt 45 min., noņemt plēvi un nomazgāt masku ar siltu ūdeni. Ietīšanas rezultātus nostiprināt ar stiprinošo gelu GUAM. Aukstuma sajūta procedūras laikā un neliels ādas apsārtums pēc procedūras ir normāla parādība.
Lietošanas kurss: pirmās trīs procedūras katru dienu, pēc tam reizi trīs dienās. Kopā 8-10 procedūras. Vēlāk pietiek ar vienu atbalsta lietošanas reizi nedēļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv