Ražotāji

GERARD'S Krēms taukaudu likvidēšanai ar drenējošu efektu,250ml
[SNELLING PBO]

GERARD\'S Krēms taukaudu likvidēšanai ar drenējošu efektu,250ml
32.00EUR

GERARD'S Krēms taukaudu likvidēšanai ar drenējošu efektu

Iespējams pasūtīt profesionālo  tilpumu 1000ml!
Ražotājs: GERARD'S (Itālija)
Tilpums: 250ml

Intensīvs krēms pat visgrūtāk novēršama celulīta, ūdens aiztures un izkliedētu tauku nogulsnējumu izraisītu defektu ārstēšanai un novēršanai.
Rezultātus garantē sastāva efektīvie komponenti:
2,5% Lavandas ēteriskā eļļa un 3% Salvijas kombinācija tonizē audus un izvada lieko šķidrumu, koncentrētais Kofeīns farmaceitiskā līmenī (0,4%) veic pastiprinātu liekā šķidruma un toksīnu drenāžu, darbojas lipolītiski.
Citrons (3%) pastiprina lipolītiskos procesus, nostiprina un detoksicē audus. 
10% Saldā mandeļu eļļa ar barojošām un elastizējošām īpašībām, spēcina epidermas šūnu membrānas, atjauno un aizsargā ādu. Pēmērots lietošanai trauslu kapilāru gadījumā. Drīza laika periodā atjaunojas ķermeņa izteiktas kontūras, labs ādas stāvoklis, tā ir izteikti gludāka un elastizētāka.Zaudējot ķermeņa apjomus vēlams nobeiguma posmā papildus lietot Raxodo krēmu audu, ādas savilkšanai.

Individuālai lietošanai 
Uzklāt ar apļveida kustībām uz defektu skartajām ķermeņa zonām vai visam ķermenim izņemot krūtis. Lieto kursveidā rītos un vakaros līdz sasniegts vēlamais rezūltāts.

Nesatur parabēnus – nesatur naftas produktus.
Dermatoloģiski pārbaudīts.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv