Ražotāji

EKOhouse Revitalizing Eye Cream Atjaunojošs krēms acu zonai 15 ml

EKOhouse Revitalizing Eye Cream Atjaunojošs krēms acu zonai 15 ml
6.99EUR

EKOhouse Revitalizing Eye Cream Atjaunojošs krēms acu zonai 15 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:15ml

Koncentrēts barojošs krēms ar vieglu, maigu tekstūru efektīvai acu zonas ādas kopšanai. Atjauno ādas tonusu, izlīdzina sīkās grumbiņas, veicina šūnu reģenerācijas procesus. Īpaši ieteicams nobriedušai, sagurušai ādai.

Krēms ir izgatavots uz augu komponentu bāzes un nesatur silikonus, parabēnus, krāsvielas, glicerīnu, parafīnu un tā komponentus, PEG (polietilēnglikolu). Krēma pamatā ir avokado eļļa, kura satur daudz polinepiesātinātās taukskābes, vitamīnus A, E, D, B1, B2, mikroelementus (lecitīns, magnijs, kālijs u.c.), kuri ir nepieciešami ādas veselības uzturēšanai. Tā kā avokado eļļa pēc ķīmiskā sastāva ir līdzīga cilvēka ādas tauku sastāvam, tā ļoti ātri iesūcas ādā. Pateicoties avokado eļļas unikālajām īpašībām iekļūt dziļākajos ādas slāņos, tā atjauno ādu no iekšpuses.

Lietošana: ar vieglām kustībām uzklājiet nelielu krēma daudzumu uz tīras ādas ap acīm. Izvairieties no krēma iekļūšanas acīs. Krēmu var lietot gan no rīta, gan vakarā.

Uzglabāt 4o līdz 20o C grādu temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv