Ražotāji

Zobu Pasta – ECODENT 100 ml

Zobu Pasta – ECODENT 100 ml
11.05EUR

Zobu Pasta – ECODENT 100 ml

SPECIĀLISTS ZOBU KOPŠANĀ

Dabīgs dūņu kosmētikas produkts!

Samazina baktēriju veidošanos un saglabā elpas svaigumu,

Saudzīgi attīra un noņem zobu aplikumu, 

Atjauno smaganu struktūru, 

Aizsargā no zobakmens veidošanās. 

ELIĒR zobu pasta ECODENT ir dabīga un draudzīga dabai. Tās sastāvā ir aktīvā viela Peloid ekstrakts, kuras unikālās īpašības aizsargā zobus no kariesa  un zobakmens veidošanās, saudzīgi rūpējas par smaganām un nostiprina to struktūru. Nodrošina ilgstošu antibakteriālo efektu, uzlabo un uztur elpas svaigumu visas dienas garumā. Kumelītes ekstrakts sniedz antibakteriālu aizsardzību un novērš iekaisuma procesus. Nesatur fluoru.

Lietošana: Tikai pieaugušajiem. Zobu un smaganu veselībai ar šo dūņu kosmētikas zobu pastu stomatologi rekomendē tīrīt zobus 2-3 minūtes, ne mazāk kā divas reizes dienā. Bērniem, kas jaunāki par  7 gadiem, jātīra zobi vecāku klātbūtnē, zobu pastas daudzums vienai tīrīšanas reizei ir zirņa lielumā. Efekts sasniedzams pēc regulāras lietošanas.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv