Ražotāji

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Dzintars» 250 ml
[62031]

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Dzintars»  250 ml
27.47EUR

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Dzintars»  250 ml

Ražotājs: Verana (Latvija)

Tilpums: 250ml

  Masāžas eļļas pamatā ir augu komplekss. Eļļa ir  paredzēta ķermeņa masāžas veikšanai. Tā paaugstina masāžas procedūras efektivitāti, baro un mīkstina ādu. Eļļas aktīviem komponentiem (dabīgais dzintars un E vitamīns) piemīt antioksidanta iedarbība,  tie palēnina ādas novecošanos, nostiprina kapilārus, aktivizē mikrocirkulāciju un sekmē elastīna šķiedru izstrādi audos, uzlabo asinsriti un vielmaiņu ādas šūnās. Ķermeņa masāža ar šo eļļu tonizē ādu, uzlabo tās krāsu un struktūru, noņem stresu un nogurumu, kā arī piešķir ķermenim komforta sajūtu un patīkamu aromātu ar jūras notīm. Masāžas kurss izmantojot eļļu ar dzintaru padara ādu elastīgu, maigu un gludu.

Unikāla formula:  99.8% Naturāli ingredienti.  Nesatur ūdeni. Nesatur krāsvielas. Nesatur konservantus.Nesatur ĢMO. Tikai no pirmā spieduma eļļām.100% Naturālais dzintars

Ingredienti: Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Zea Mays Germ Oil, Amber Powder, Parfum, Tocopherol, Anisyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Amyl Cinnamal, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol.

Lietošana: pirms procedūras flakonu sakratīt. Sasildīt plaukstās vajadzīgo eļļas daudzumu, uzklāt to uz tīras ādas un veikt masāžu. Nav nepieciešams noskalot. Ir ieteicams lietot 2 - 5 reizes nedēļā.

Uzglabāt noslēgtu istabas temperatūrā. Sargāt no tiešo saules staru iedarbības un ūdens iekļūšanas.

 

 

 

   

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv