Ražotāji

TianDe Ikdienas higiēniskās paketes "Zāļu enerģija" ar fitomembrānu, 20 gab.
[61901]

TianDe Ikdienas higiēniskās paketes \"Zāļu enerģija\" ar fitomembrānu, 20 gab.
9.18EUR

TianDe Ikdienas higiēniskās paketes "Zāļu enerģija" ar fitomembrānu, 20 gab.

Ražotājs: TianDe(Krievija)

Daudzums: 20 gb. 

Paredzētas ikdienas lietošanai. Ieteicamas kompleksā terapijā ģinekoloģisku saslimšanu ārstēšanai pie izteiktām iekaisuma pazīmēm, normlizē hormonālo līmeni, uzlabo dzīves kvalitāti un ir efektīvs līdzeklis pret piena sēnīti. Paketēs iestrādata fitomembrāna no 49 dažādām ārstnieciksām zālītēm. Aktīvo sastāvdaļu koncentrācijas tajās sasniedz 70-80%, kas ir ļoti augsts rādītājs.  Maksimālo terapeitikso un ārstnieciski profilaktisko efektu var sasniegt kompleksā ar tianDe fitotēju lietošanu.

Vēl nekad iepriekš sieviešu slimību ārstēšana un profilkase nav bijusi tik vienkārša un patīkama! Nomainot vienkāršāš higiēniskās paketes pret ārstnieciski -profilaktiskajām, tās ikdienas higiēnas procedūru pārvērš par efektīvu atveseļošanās kursu! Kompānijas tianDe higiēniskās paketes ir bagātinātas ar dažādu ārstniecikso zālīšu ektraktiem un ārstnieciksām ēteriskajām eļļām. Sen jau ir pierādīts, ka ārstniecības augi sēj sinmntezēt tik spēcīgus antibiotiķus, ka pat patstāvīgi mutējošās baktērijas un vīrusi nespēj adaptēties. Savukārt, ēterisko eļļu molekulas, kuras tiek iegūtas no ārstniecības augiem, palielina pārējo ārstniecikso preperātu iedarbību līdz pat 10 reizēm, turklāt tās efektīvi tiek izvadītas no organisma līdz ar to neradot nekādas blakusparādības. Tiande higiēnisko pakešu ārtsniecības rezultāts un efektivitāte tiek pamatota ar: fitoterapiju, aromaterpiju un akupunktūru.

tianDe higiēnisko pakešu priekšrocības slēpās arī tājā, ka to virsējais slānis ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas, kas nodrošina ļoti labu uzsūktspēju un novērš alerģisku reakciju un nepatīkamu sajūtu (niezi, dedzināšanu, sūrstēšanu) rašanās iespējas.

Higiēnisko pakešu iedarbība:

  • normalizē skābju-sārmu līdzsvaru sievietes dzimumorgānos;

  • palīdz atveseļot un atjaunot veselīgu maksts floru;

  • uzlabo asninsriti un novērš tūsku dzimumorgānu apvidū;

  • atvieglo menustrālās sāpes;

  • samazina menopauzes simptomus;

  • palīdz nostiprināt un noturēt ārstēšanās rezultātā iegūtos rezultātus;

  • paaugstina mazā iegurņa tonusus;

  • uzlabo intīmās dzīves kvalitāti.

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv