Ražotāji

TianDe Atjaunonošs serums kapsulās acīm "Eye corrective serum" 36 gb.kapsulas
[10102]

TianDe Atjaunonošs serums kapsulās acīm \"Eye corrective serum\" 36 gb.kapsulas
25.53EUR

TianDe Atjaunonošs serums kapsulās acīm "Eye corrective serum" 36 gb.kapsulas

Ražotājs: TianDe(Krievija)

Daudzums: 36 gb.

Unikālais serums nokļūst ādas dziļākajos slāņos, veicinot tās struktūras efektīvu atjaunošanos. Serums momentāli “remdē” ādas slāpes, mitrinot, izlīdzinot un pievelkot to, lieliski tiek galā ar tumšo riņķu problēmām zem acīm un droši aizsargā to pret brīvo radikāļu negatīvās iedarbības.

Izvilkumi no eļļām, kas ir pamatsastāvā, uzlabo ādas toni un tekstūru,  palēnina novecošanās procesus, palaižot šūnu reģenerāciju dabīgos mehānismus.Piemeklētie seruma komponenti - vakara prīmulas ēteriskā eļļa, žožoba eļļa, E vitamīns, keramīdi – atrodoties kapsulu veidā, izvairās no papildus kontakta ar apkārtējo vidi, kas nozīmē, ka tie nav apdraudēti mikrobu ietekmei, oksidēšanās un priekšlaicīgiem iznīcinošiem procesiem.

Lietošana: maigām uzsitošām kustībām uzmanīgi uzklājiet līdzekli uz ādas ap acīm. Seumu var izmantot ikdienā (no rīta un vakarā), palēnina ādas novecošanos. Iepakojumā 36gb.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv