Ražotāji

Profilaktiskās svecītes vīriešiem - zīmulīši

Profilaktiskās svecītes vīriešiem - zīmulīši
10.00EUR

Profilaktiskās svecītes vīriešiem - zīmulīši

Ražotājs: Ekoell (Latvija)

Daudzums: 10 gb.

Sastāvā palmu kodolu eļļa, bišu vasks, palmu augļu eļļa, zemes tauku ekstrakts, propoliss, kastaņu ziedu, ceriņu ziedu, ievziedu, pelašķu, kliņģerīšu, raudeņu, vīgriežu, deviņvīru spēka, lazdu mizu un ķirbju sēklu eļļas ekstrakti, koraļļu komplekss.
Sastāvā esošais propoliss ir vērtīgs dabīgais antibiotiķis bez blakus efektiem. Zemes tauki stiprina imunitāti, uzlabo asinsriti un palīdz novērst prostatas iekaisumus. Palmu augļu eļļa ir dabiska A un E vitamīna un koenzīma Q10 avots. Kastaņas ziedi stiprina venozos asinsvadus, bet ceriņu ziedi mazina tūsku un reimatisko diskomfortu. Ievziedi mazina vēdera sāpes un aizcietējumus, pelašķi palīdz pret gremošanas traucējumiem un nierakmeņu veidotām problēmām. Kliņģerīte veicina gremošanu un žults sekrēciju, raudene nomierina centrālo nervu sistēmu, uzlabo dziedzeru darbību. Deviņvīru spēks nomierina locītavas, bet vīgrieze mazina stresu. Ķirbju sēklu eļļas ekstrakts sekmē vielmaiņu, veicina gremošanas trakta darbību, mazina iekaisumus, īpaši prostatas. Lazdu mizu ekstrakts stiprina organismu un normalizē priekšdziedzera funkcijas un zarnu trakta darbību.
Ar zīmulīti ieziež problemātiskās zonas un  organisms tā sastāva kompozīciju ātri asimilē, nodrošinot profilaksi un labsajūtu vitāli nozīmīgiem orgāniem. Zīmulīši piemēroti jebkuram ādas tipam.

 

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv