Производители

Быстрый поиск

INCAROSE EPH Performance crema - Restrukturējošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml
[EPHPER]

INCAROSE EPH Performance crema - Restrukturējošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml
43.00EUR

INCAROSE EPH Performance crema - Restrukturējošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml

Ražotājs: INCAROSE (Itālija)

Tilpums: 50 ml

ļoti sausai un nobriedušai ādai

Ļoti aktīvs krēms ar tūlītēju atjaunojošu iedarbību. Aktīvie ingredienti rada ādas svaiguma efektu. Āda uzreiz kļūst gludāka un tvirtāka, vienlaikus ievērojami samazinās grumbas. Krēma unikālajā formulā ietilpst divu veidu hialuronskābes: 1) ļoti zemas molekulmasas hialuronskābe, kas dziļi un ilgstoši mitrina ādu; 2) hialuronskābes mikrosfēras, kas no iekšpuses aizpilda telpu starp šūnām. Krēma sastāvā ietilpst arī keramīdi un Sepilift DPHP biokomplekss, kam ir restrukturējoša un antioksidanta iedarbība. Vērtīgu ārstniecības augu eļļu maisījums dziļi baro ādu un atjauno tās starojumu. Krēmam ir viegla tekstūra, tas nav taukains un ideāli der jutīgai ādai.
Lietošana: Katru dienu no rīta un vakarā uzklāt uz notīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas un masēt, līdz krēms pilnībā iesūcies. 

Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Tikai ārējai lietošanai. Dermatoloģiski testēts. Nesatur: vazelīnu, parabēnus, PEG. Testēts uz niķeli (< 0,0001%).

Отзывы

Оригинальные духи

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv