Ražotāji

INCAROSE INTENSE HAND PACK - Vienreiz lietojama roku maska-cimdi, 2x8 ml
[EPHHP]

INCAROSE INTENSE HAND PACK - Vienreiz lietojama roku maska-cimdi, 2x8 ml
5.50EUR

INCAROSE INTENSE HAND PACK - Vienreiz lietojama roku maska-cimdi, 2x8 ml

Intensīvs mitrinošs un mīkstinošs roku kopšanas līdzeklis. Īpaši labi noder asai, raupjai un zvīņainai ādai. Cimdi ir piesātināti ar losjonu, kas satur tādas efektīvi mitrinošas un barojošas vielas kā hialuronskābe, betaīns, alantoīns, šī sviests, argana, saldo mandeļu un makadamijas eļļas, kā arī augu ekstrakti.  Aktīvās vielas ātri un dziļi iesūcas ādā, barojot un mitrinot to. Roku āda kļūst gluda, elastīga un zīdaina. Regulāri lietojot masku, būtiski uzlabojas arī nagu stāvoklis – tie kļūst stipri un veseli.

Lietošana:
1. Kārtīgi nomazgāt un nosusināt rokas. Atvērt iepakojumu un uzvilkt cimdus. Cimdi jāuzvelk uzreiz pēc iepakojuma atvēršanas, lai,  saskaroties ar gaisu, tie nesāktu žūt. 
2. Atstāt cimdus rokās 15–20 minūtes, pēc tam novilkt tos un losjona atlikumu iemasēt ādā. Nemazgāt.
3. Labāka rezultāta sasniegšanai procedūru atkārtot 2–3 reizes nedēļā vismaz 4 nedēļas pēc kārtas.

 

Uzmanību! Tikai ārējai lietošanai. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Nepieļaut nokļūšanu acīs, bet, ja tas noticis, rūpīgi mazgāt acis ar ūdeni. Nelietot savainotai vai kairinātai ādai, kā arī ja ir jutīgums pret kādu ingredientu. Glabāt istabas temperatūrā, izvairoties no tiešiem saules stariem.

Iepakpjumā ir 1 pāris vienreiz lietojamu cimdu. Dermatoloģiski testēts.

Nesatur: vazelīnu, parabēnus, PEG.

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv