Ražotāji

INCAROSE EPH FILLER EXPERIENCE - SUPERMITRINOŠS KRĒMS FILLERIS SEJAI, 50 ML
[EPHFEXP]

INCAROSE EPH FILLER EXPERIENCE - SUPERMITRINOŠS KRĒMS FILLERIS SEJAI, 50 ML
48.00EUR

INCAROSE EPH FILLER EXPERIENCE - SUPERMITRINOŠS KRĒMS FILLERIS SEJAI, 50 ML

SUPERMITRINOŠS KRĒMS FILLERIS SEJAI
sausai vai ļoti sausai ādai

Augsti efektīvs krēms pret grumbām un ādas ļenganumu ar momentānu atjaunojošu iedarbību. Krēma unikālajā formulā ietilpst bagātīgs vērtīgu aktīvo komponentu klāsts. Divu veidu Hialuronskābe – šķērssašūtā un mikrosfērās – nodrošina izcilu mitrinošu un izlīdzinošu efektu, aizpildot grumbas no iekšienes. Jūras kolagēns, elsatīns un olīveļļa ievērojami palielina ādas tvirtumu. Kokvilnas un saldo mandeļu eļļa, kā arī antioksidanti dziļi baro ādu, novērš grumbu veidošanos un jūtami uzlabo ādas tekstūru. Dimanta pulveris rada mirdzuma efektu un uzlabo blāvas ādas izskatu. Krēms satur arī SPF-filtru. Ieteicams sausai vai ļoti sausai ādai.
Lietošana: Katru rītu vai pēc vajadzības uzklāt uz rūpīgi notīrītas sejas un kakla ādas un viegli masēt, līdz krēms pilnībā iesūcies.

Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Dermatoloģiski un klīniski testēts. Testēts uz niķeli (< 0,0001%).

* Klīniska un instrumentāla testēšana, salīdzinot ar placebo piemērošanu 20 sievietēm stingrā dermatologu uzraudzībā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv