Ražotāji

Higiēniskie zīmulīši sievietēm - Lazda

Higiēniskie zīmulīši sievietēm - Lazda
10.00EUR

Higiēniskie zīmulīši sievietēm - Lazda

Ražotājs: Ekoell

 

Daudzums: 10 gb.

Sastāvā palmu kodolu eļļa, bišu vasks, palmu augļu eļļa, zemes tauku ekstrakts, propoliss, lazdu mizu, pelašķu, kliņģerīšu, sarkanā āboliņa, kumelīšu, ehinācijas ziedu, asinszāles lakstu, ganu plikstiņu, ceļmallapu un rasaskrēsliņu eļļas ekstrakti, koraļļu komplekss.
Zīmulīši veic krēmu funkcijas uz ādu, kā arī gļotādām, uzlabojot šūnu reģenerāciju, sekmējot vielu maiņas procesus, kā arī nodrošinot labsajūtu un komfortu ikvienai sievietei, it īpaši ar mazkustīgu dzīves veidu.
Higiēniskā “zīmulīša” sastāvs izstrādāts speciāli sievietēm, jo satur tādu augu ekstraktus, kuri regulē vielu maiņas procesus organismā un sakārto to. Bioaktīvie bišu produkti ir vērtīgi antibiotiķi bez blakus procesiem. Zemes tauki stiprina imunitāti, pelašķiem ir spazmolītiska darbība - mazina menstruālās sāpes. Rasaskrēsliņi ir “burvju zāle”, kas spēcina organismu un mazina sāpju sindromu, ceļmallapas un asinszāle tīra asinis, sarkanais āboliņš  mazina uztūkumus, sacietējumus.
Zīmulīšus var lietot arī uzziežot uz problemātiskajām ķermeņa zonām, jo organisms sastāva kompozīciju ātri asimilē, nodrošinot profilaksi un labsajūtu visam ķermenim.

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv