Ražotāji

GUAM UPKer Trīskāršas iedarbības šampūns 200 ml.
[UKTRS]

GUAM UPKer Trīskāršas iedarbības šampūns 200 ml.
16.00EUR

GUAM UPKer Trīskāršas iedarbības šampūns 200 ml. 

 

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  200 ml

 

Maigs šampūns saudzīgi attīra matus un galvas ādu no netīrumiem. Šampūna sastāvā ietilpstošais mentols rada atsvaidzinošu un nomierinošu efektu. Aktīvo ingredientu un cilmes šūnu kombinācija padara šo produktu īpaši efektīvu trīs līmeņos: palīdz novērst matu izkrišanu (ābeles cilmes šūnu ekstrakts atjauno un nostiprina matu sīpoliņus), regulē ādas tauku dziedzeru darbību un novērš blaugznu veidošanos. Rezultātā mati izskatās veselīgi un spēcīgi. Der visiem matu tipiem, bet īpaši ideāli taukainiem matiem.

Aktīvie ingredienti: vakame jūras aļģu (Undaria pinnatifida), lamināriju un fukusa aļģu ekstrakti, ābeles cilmes šūnas, rozmarīna un tējas koka ēteriskās eļļas, mentols, desmit ārstniecisko augu maisījums, pretblaugznu aktivators, F, H un E vitamīni.

Lietošanas pamācība: uzklāt uz mitriem matiem, saputot un viegli pamasēt galvas ādu. Izskalot ar siltu ūdeni

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv