Ražotāji

GUAM UPKer Matu maska ar jūras aļģēm 200 ml
[UKM200]

GUAM UPKer Matu maska ar jūras aļģēm 200 ml
21.09EUR
16.87EUR

GUAM UPKer Matu maska ar jūras aļģēm 200 ml

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  200 ml

Atjaunojoša maska ar vakame jūras aļģu (Undaria pinnatifida) augstu koncentrāciju (15 %), paredzēta šoka terapijai. Ieteicama bojātiem, plāniem un „nedzīviem” matiem. Aktīvi baro un mitrina matus, piesātinot tos ar minerāliem un vitamīniem. Stimulē keratīna izstrādi, intensīvi atjauno matu struktūru, dziļi iedarbojoties visā to garumā. Veido neredzamu aizsargkārtiņu, kas pasargā matus no brīvajiem radikāļiem un agresīvās apkārtējās vides iedarbības. Aizkavē matu nosirmošanu.

Aktīvie ingredienti: 15 % vakame jūras aļģu (Undaria pinnatifida).

Lietošanas pamācība: nemazgājot matus ar šampūnu, uzklāt masku uz mitriem matiem visā to garumā, pamasēt un atstāt uz 2–3 minūtēm. Pēc tam ļoti rūpīgi izskalot ar ūdeni, lai nomazgātu maskas paliekas. Nepieciešamības gadījumā lietot matu balzamu. Maskas iedarbība ir ļoti intensīva, tāpēc ieteicams to lietot ne biežāk kā reizi nedēļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv