Ražotāji

GUAM Pretcelulīta maska no aļģēm +gēls 1000g+ 250ml
[G1250]

GUAM Pretcelulīta maska no aļģēm +gēls 1000g+ 250ml
78.37EUR
62.70EUR

GUAM Pretcelulīta maska ​​no aļģēm +gēls

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  1000g+250ml

Efektīvs un pilnīgi dabisks produkts ar unikālām īpašībām. Tūlītējs efekts pēc pirmās lietošanas reizes. Ieteikumu kurss tikai 8-10 procedūras 3 nedēļas laikā. Rezultāti: paaugstinātās ādas reljefs, atjaunojas ādas tvirtums un elastība, gurnu apkārtmērs samazinās no 3 līdz 5 cm.
Aktīvie komponenti: specifikas jūras aļģes GUAM, aļģu fitoekstrakts, māls, efejas fitoekstrakts, zirgkastaņa ekstrakts, kosas ekstrakts, citrona ēteriskā eļļa, raudenes ēteriskā eļļa.
Lietošanas pamācība. Pirms lietošanas laikā samaisīt. Ar vieglām masējošām kustībām uzklāt uz ādas, cieši aptīt ar plēvi (ieteicams izmantot rulona pārtikas plēvi) un nogaidīt 45 min. Noņemt plēvi un nomazgāt masku ar ūdeni. Dedzināšanas sajūta procedūras laikā un neliels ādas apsārtums pēc procedūras ir normāla parādība. Ietīšanas rezultātus nostiprināt ar stiprinošo gelu GUAM.
Lietošanas kurss: pirmās trīs procedūras katru dienu, pēc tam reizi trīs dienās. Kopā 8-10 procedūras. Vēlāk pietiek ar vienu atbalsta lietošanas reizi nedēļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv