Ražotāji

GUAM FIR - MODELĒJOŠS KRĒMS VĒDERAM UN VIDUKLIM AR AKTĪVU IEDARBĪBU, 150 ML
[FGPF150]

GUAM FIR - MODELĒJOŠS KRĒMS VĒDERAM UN VIDUKLIM AR AKTĪVU IEDARBĪBU, 150 ML
27.00EUR

GUAM FIR - MODELĒJOŠS KRĒMS VĒDERAM UN VIDUKLIM AR AKTĪVU IEDARBĪBU, 150 ML

ar jūras aļģēm un melno turmalīnu

Krēma sastāvā esošās GUAM aļģes, E vitamīns un fito augu komplekss aktivizē vielmaiņas procesus ādas šūnās, veicina starpšūnu šķidruma cirkulāciju, bet rūgtais apelsīns kombinācijā ar kofeīnu sniedz taukus šķeļošu iedarbību. Rezultātā samazinās vidukļa apkārtmērs, bet āda kļūst gluda un vingra. Produktā ietilpst arī mikronizēts melnais turmalīns, kas spēj uztvert cilvēka ķermeņa siltumu to atstarot kā tālo infrasarkano starojumu FIR (Far Infrared Rays). Šis starojums sasilda dziļos ādas slāņus un labvēlīgi aktivizē mikrocirkulāciju, kas savukārt ievērojami palielina aktīvo vielu absorbciju no jūras aļģēm un augu ekstraktiem ādas šūnās. Preparātu var lietot kā patstāvīgu produktu. Lai iegūtu vislabāko rezultātu ieteicams lietot masku Fanghi d’alga GUAM vēderam un viduklim dienās starp ietīšanas procedūrām. 

LIETOŠANA: Apļveida masējošām kustībām uzklāt krēmu uz vēdera un jostas vietas rajona, līdz tas pilnībā iesūcies. Ieteicams lietot ik dienas, ne mazāk par trim nedēļām. Siltuma sajušana un ādas apsārtums procedūras laikā un pēc tās ir normāla parādība un var turpināties 30-40 minūtes. 

Krēmu lietot nav ieteicams grūtniecības laikā, kā arī, ja āda ir ļoti jūtīga vai bojāta.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv