Ražotāji

GUAM Duo - Pretstriju krēms ķermenim un krūtīm, 200 ml
[DGSM]

GUAM Duo - Pretstriju krēms ķermenim un krūtīm, 200 ml
34.00EUR
27.20EUR

GUAM Duo - Pretstriju krēms ķermenim un krūtīm, 200 ml

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  200ml

Novērš striju rašanos un samazina jau esošās strijas. Pateicoties optimāli līdzsvarotam sastāvam un augstai aktīvo vielu koncentrācijai, krēms iedarbina saistaudu reģenerācijas mehānismu, aktivizē kolagēna un elastīna sintēzi. Rezultātā uzlabojas ādas tonuss, elastība un krāsa. Strijas kļūst mazāk redzamas. Ieteicams lietot pēc kosmētiskajām operācijām, diētu laikā un pēc tām, kā arī grūtniecības laikā.
Aktīvie ingredienti: GUAM jūras aļģes, zaļaļģu Hlorella ekstrakts, Nuarmutjē avota ūdens, glikozamīni (GAGs), saulespuķu eļļa un rozmarīna ekstrakts.
Lietošanas pamācība: apļveida kustībām pietiekamā daudzumā uzklāt uz problemātiskajām zonām un  masēt, līdz krēms pilnībā iesūcies ādā. Labāka rezultāta sasniegšanai ieteicams lietot divas reizes dienā – no rīta un vakarā. Uzmanību! Nelietot savainotai vai kairinātai ādai.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv