Ražotāji

GUAM Duo - Intensīvs krēms vēdera un vidukļa zonai 150 ml
[DGPF]

GUAM Duo - Intensīvs krēms vēdera un vidukļa zonai 150 ml
29.00EUR

GUAM Duo - Intensīvs krēms vēdera un vidukļa zonai 150 ml

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  150ml

Augsti efektīvs krēms ar sildošu efektu. Dabisko aktīvo ingredientu kopīgā iedarbība sekmē tauku sašķelšanu un novērš jaunu taukaudu šūnu veidošanos, stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, piesātina ādu ar vitamīniem un minerāliem. Rezultātā samazinās vidukļa apmērs, atjaunojas vēdera ādas tonuss un vingrums. Novājēšanas efekts netiek pielīdzināts svara zaudēšanai. 
Aktīvie komponenti: pūšļainās aļģes ekstrakts, rozā piparu Schinus terebinthifolius ekstrakts, Nuarmutjē ūdens, glikozamīnoglikāni (GAG). 
Lietošanas pamācība: apļveida masējošām kustībām uzklāt uz vēdera un vidukļa, līdz krēms pilnībā iesūcies ādā. Siltuma sajūta un ādas piesarkums procedūras laikā vai pēc tās ir normāla parādība, kas var ilgt 30–40 minūtes. Ieteicams lietot ik dienas pēc dušas ne mazāk kā trīs nedēļas pēc kārtas. 
UZMANĪBU! Nepieļaut produkta iekļūšanu acīs vai uz gļotādām. Lietot tikai veselai ādai. Pēc lietošanas nomazgāt rokas. Nav domāts iekšķīgai lietošanai. Uzglabāt bērniem nepieejamās vietās.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv