Ražotāji

GUAM Fanghi d'Alga - Pretcelulīta maska no aļģēm jutīgai ādai ar trausliem kapilāriem, 500 g
[GS500]

GUAM Fanghi d\'Alga - Pretcelulīta maska no aļģēm jutīgai ādai ar trausliem kapilāriem, 500 g
47.00EUR

GUAM Fanghi d'Alga - Pretcelulīta maska ​​​​no aļģēm noteikumiem ādai ar trausliem kapilāriem, 500 g

Ražotājs:  GUAM (Itālija)
Tilpums: 500g

Satur inovatīvu lipolītisku kompleksu Glicoxantine, kam ir divkārša iedarbība: tas samazina lokālos tauku nogulsnējumus un novērš celulītu. pateicoties aktīvajiem, preparātam piemīt antioksidanta iedarbība, tas pastiprina mikrocirkulāciju, veicina starpšūnu šķidruma izvadi, nostiepj un izlīdzina ādas reljefu, nostiprina asinsvadus un nodrošina ilgstošu ādas mitrumu. Ideāls līdzeklis ādai, ja ir problēmas ar kāju asinsvadiem.
Aktīvie komponenti:  GUAM jūras aļģes, pretcelulīta komplekss Glicoxantine (kofeīns, teofilīns, teobramīns), hidrolizēti glikozaminoglikāni, melnās vistenes sula. 
Lietošanas pamācība.  Pirms lietošanas laikā samaisīt. Ar vieglām masējošām kustībām uzklāt uz ādas, cieši aptīt ar plēvi (ieteicams izmantot rulona pārtikas plēvi) un nogaidīt 45 min. Noņemt plēvi un nomazgāt masku ar ūdeni. Pabeigt procedūru, uzklājot GUAM DUO līnijas gelu ar atsvaidzinošu efektu pret kāju tūskām.
Lietošanas kurss.  Pirmās trīs procedūras katru dienu, pēc tam reizi trīs dienās. Kopā 10-12 procedūras. Vēlāk pietiek ar vienu atbalsta lietošanas reizi nedēļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv