Ražotāji

GUAM BRITANNIA DREN Gusto Te Verde ar zaļās tējas garšu, 360 ml
[UZBRITP]

GUAM BRITANNIA DREN Gusto Te Verde ar zaļās tējas garšu, 360 ml
32.00EUR

GUAM BRITANNIA DREN Gusto Te Verde ar zaļās tējas garšu, 360 ml

Ražotājs : GUAM (Itālija)

Tilpums : 360 ml (30 maisiņi pa 12 ml)

Uztura bagātinātājs

Reģ. Nr. 9550 - Latvijas Pārtikas centrs

Viens no sastopamajiem cēloņiem, kas rada celulītu, tūskas un smaguma sajūtu kājās, ir šķidruma aizture organismā. Šim dzērienam piemīt drenāžas iedarbība. Produkts satur dabiskas aktīvās sastāvdaļas, kuri ir pazīstami ar savām diurētiskajām īpašībām un kuri veicina liekā ūdens izvadīšanu no organisma: zaļa tēja, upeņu lapu ekstrakts, nokarenā berzā lapu ekstrakts, ortosifona ekstrakts, spirejas galotnes ekstrakts, brūnaļģes laponis.

Lietošanas pamācība. Atšķaidīt 1 maisiņu(12 ml) vienā litrā ūdens un dzert visas dienas garumā.Lietot ik dienas vismaz divus mēnešus.

Uzmanību! Uzglabāt bērniem nepieejama vietā, īpaši bērniem līdz trīs gadu vecumam. Nepārsniegts ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Ja ārstē no kādas slimības vai lietojat medikamentus, pirms lietošanas sākuma konsultējieties ar savu ģimenes ārstu.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv