Ražotāji

GUAM Pretcelulīta krēms ar aktīvu iedarbību,aukstā formula,250ml
[GKFR]

GUAM Pretcelulīta krēms ar aktīvu iedarbību,aukstā formula,250ml
31.00EUR
24.80EUR

GUAM Pretcelulīta krēms ar aktīvu vielu,aukstā formula

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  250ml

Šis ir jaunas koncepcijas preparāts. Īpaši paredzēta cīņai ar celulītu cilvēkiem, kuri cieš no asinsvadu saslimšanām: kuperozi, vēnu varikozo paplašināšanos, uztūkumiem. dēļ augstvērtīgajam sastāvam, tas ir radikāls līdzeklis pret celulīta veidošanos. Krēma sastāvā esošās GUAM aļģes, kofeīns, mentols un fito augu komplekss aktivizē ādas šūnu metabolismu, veicina starpšūnu šķidruma cirkulāciju kā rezultātā āda kļūst gludāka, elastīgāka un vingrāka. Preparātu var lietot kā patstāvīgu produktu. Lai iegūtu vislabāko rezultātu noteikt lietot pretcelulīta masku “Fanghi d`Alga GUAM - Aukstā formula” dienās starp ietīšanas procedūrām.

Lietošanas pamācība. Preparāts jāuzklāj uz celulīta skartajām zonām un jāiemasē ādā, līdz tas pilnībā ir iesūcies. Aukstuma sajūta procedūru laikā un neliels ādas apsārtums pēc procedūras ir normāla parādība un var turpināties 30-40 minūtes.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv