Ražotāji

GUAM Krēms krūšu palielināšanai 150ml
[INTG150]

GUAM Krēms krūšu palielināšanai  150ml
47.00EUR
37.60EUR

GUAM Krēms krūšu palielināšanai

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums:  150ml

Palielina krūšu apjomu un apaļīgumu!
Sievietes krūšu apjoms un forma ir atkarīga no zemādas tauku slāņa biezuma šajā ķermeņa daļā. Jaunās paaudzes preparāts ir radīts, lai palielinātu sieviešu krūšu apjomu un piešķirtu tām apaļīgu formu. Krēma sastāvā ietilpst ekskluzīvs dabisks bioloģiskais komplekss GEZHIMUTM. Šī viela stimulē aktīvu tauku šūnu augšanas procesu krūšu zemādas slāņos. Rezultātā tauku šūnu apmēri palielinās, krūtis kļūst lielākas, apaļākas un tiek paceltas augstāk. Krēms īpaši ieteicams sievietēm ar mazām krūtīm, kā arī tajos gadījumos, kad krūtis ir zaudējušas pievilcību grūtniecības un bērna zīdīšanas dēļ, kā arī pēc diētām, kas izraisījušas strauju svara zaudēšanu. Krēms ir ļoti ekonomisks (iepakojums kalpo divu mēnešu ilgam kursam), viegli iesūcas ādā, tam ir neitrāla smarža. Šim preparātam ir vēl kāda svarīga īpašība – tas neskar organisma hormonālo sistēmu.
Rezultāti. Lietojot krēmu ik dienas, jau pēc divām nedēļām palielinās krūšu apjoms un apaļīgums. Pēc divu mēnešu ilgas lietošanas rezultāti ir vēl pamanāmāki – krūtis ir kļuvušas lielākas, ieguvušas skaisti noapaļotu formu, paceltas uz augšu un izskatās pievilcīgas.

 


Aktīvie komponenti: bioloģiskais komplekss GEZHIMUTM (sarkano jūras aļģu Gelidium Sesquipedale, Āzijas auga Zhi Mu un graudu sorgo ekstrakta maisījums), mežrozīšu eļļa.
Lietošanas pamācība. Vieglām, masējošām kustībām uzklāt plānu kārtiņu krēma uz krūšu ādas virzienā no apakšas (no krūšu pamatnes) uz kaklu, neskarot krūšu galus un rajonu ap tiem. Masēt, līdz krēms pilnībā iesūcies ādā.
Lietošanas kurss. Lietot katru dienu divus mēnešus pēc kārtas. Pēc tam pietiks ar 2-3 uzturošām procedūrām nedēļā.


 

Klientu atsauksmes

Jana zarina 18-03-2010

vai kada ir lietojusi so kremu un kadi ir rezultati?

Marianna Hazijeva 24-09-2022

Es lietoju pagajušo gadu, man teišam palielinājas krūtis un efekts tūrējas pusgadu! Pasūtīju vēl reiz.

Agnese En 07-01-2019

Lietoju šo krēmu ilgāk kā 2 nedēļas, vispār nav nekāds efekts!

Inga Stepānova 04-08-2014

Ta ka man so kremu atnema lidosta, tad daudz nevaru iekomentet, jo paspeju vien divas nedelas palietot... :) Vien varu pavestit, ka loti jauki smarzo, krusu ada palika maiga un samtaina, tadel to pasutu atkartoti, tad gan pakomentesu pec kada laika. Veiksmi velot, Inga! :)

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv