Ražotāji

Gian Marco Venturi Woman, 50 ml

Gian Marco Venturi Woman, 50 ml
29.00EUR

Gian Marco Venturi Woman, edt 50 ml

Ražotājs: Gian Marco Venturi  (Itālija)

Tilpums: 50ml 

Gian Marco Venturi sieviete ir ļoti dziļa, sievišķīga, dzīvīga, eleganta, gluži kā viņas smaržas, kas maigi ieskauj un nemanāmi iesaista smalkā spēlē, kurā , lai gūtu uzvaru, jāprot būt arī pavedinošai, bezrūpīgai un krāšņai. Spontāna, bet dziļa; nopietna, bet atklāta – tā ir reta un vērtīga kombinācija. 
 

Neaizmirstama sieviete. Gian Marco Venturi aromāts sveic Jūs ar spožas gaismas stariem, kas ir pilni svaiguma , citrusa un frēzijas dvesmas. Tā sirds nots, intensīva un eleganta kā ziedlapiņu lietus, saplūst ar valdzinošo samtaino un maigo pamatnots izsmalcinātību, atstājot noturīgu, smalku un intriģējošu noskaņu. 

Gian Marco Venturi aromāta flakona stikla caurspīdīgums spēlējas ar parfīma svaigo krāsu, bet izsmalcinātā pudelīte tiek aizdarīta ar sudrabotu kronīti. Tā ir skaista lieta, ko vērts izlikt apskatei, iepakojuma melnbaltās krāsas un sudraba mijiedarbība rada īpašu, uzreiz atpazīstamu dizainu.
 

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv