Ražotāji

GERARD'S LIPO-ACTIVE DRINK 500 ml

GERARD\'S LIPO-ACTIVE DRINK 500 ml
31.86EUR

TAUKU VIELMAIŅU AKTIVIZĒJOŠS DZĒRIENS IZTEIKSMĪGAI ĶERMEŅA KONTŪRAI – 16 DIENU KURSS.

Dzerama pārtikas piedeva ar augiem Yerba Mate ( 166,67 mg *) un Guarana (166,67mg*), kas stimulē lipīdu metabolismu. Dzēriens, kas bagātināts ar vieglu saldinātāju, kuram piemīt sarkano ogu garša, palīdzēs regulēt ķermeņa svaru un metaboliskos procesus. Pateicoties labi zināmajam antioksidantu daudzumam, ko satur Yerba Mate, tiek veicināta ķermeņa drenāža, liekā šķidruma izvadīšana. Artišoks (500 mg*) veicina ķermeņa attīrīšanos un tauku metabolismu. Piena Dadzis (1666,57mg*) veicina ķermeņa attīrīšanos un aktivizē ogļhidrātu vielmaiņu. Ananāss (666,67 mg*) labi zināms kā drenāžu un asins mikro cirkulāciju veicinošs, apvienojumā ar Āzijas Centellu (1666,67*) palīdz novērst celulīta neestētiskās izpausmes. Zaļā Kafija (1666,67 *), Artišoks, Piena Dadzis un Melleņu Ekstrakts (333,33mg*) satur antioksidantus, kuri novērš organisma piesārņojumu, brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Āzijas Centella un Mellenes uzlabo asins cirkulāciju ādā kā arī samazina smagumu (tūsku) kājās.

*100ml produkta

INDIVIDUĀLAI LIETOŠANAI

Ieteicams 30 ml ( mērglāze) atšķaidīt ar litru ūdens un dienas laikā izdzert.

UZMANĪBU

Nepārsniegt lietojamo daudzumu. Turēt bērniem nepieejamā vietā.


Bez GLUTĒNA. Nesatur LAKTOZI. Nav pievienots ALKOHOLS. 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv