Ražotāji

GERARD'S Jūras gēls ar jūras aļģu ekstraktu notievēšanai ar aukstuma efektu,250ml
[PBOBTS293]

GERARD\'S Jūras gēls ar jūras aļģu ekstraktu notievēšanai ar aukstuma efektu,250ml
36.00EUR

GERARD'S Jūras gēls ar jūras aļģu ekstraktu notievēšanai ar aukstuma efektu

Iespējams pasūtīt profesionālo 1000ml tilpumu.
Ražotājs: GERARD'S (Itālija)
Tilpums: 250ml

Ātri absorbējošs gēls ar aukstuma efektu un intensīvu iedarbību atjauno, koriģē un nogludina celulīta un šķidruma aiztures skartās zonas. Sastāva efektivitāti garantē:
- 3% efejas un 3,5% Spiruline jūras aļģu sinerģiskā kombinācija, kas uzlabo ādas mikrocirkulāciju un aizsargā audus no šķidruma aiztures, darbojas lipolītiski uz tauku šūnām
- 5% termālie oligoelementi, kas piešķir enerģiju fibroblastiem, spēcina audus, atbild par ādas tonusu
- 2% rīcineļļa, ļoti mitrinoša un nostiprinoša, tā atstāj uz ādas virsmas plēvīti, nogludinot raupju ādu, kas izteikti raksturīga “apelsīna mizas” ādas tipam, jo īpaši uz atslābušajām gurnu un sēžamvietas zonām, traucētās asinrites dēļ. 
Ideāli der lietošanai siltajos gadalaikos un piemērots tiem, kuri cieš no kapilāru trausluma, tūskainiem locekļiem, tonusa trūkumu un traucējumiem, kas saistās ar celulīta formēšanos. 

Individuālai lietošanai
Lieto klājot nelielu daudzumu uz problēmzonām, cirkulārām kustībām. Lai iegūtu lieliskus, noturīgus rezūltātus, lietot kursa veidā līdz 2 mēnešiem rītos un vakaros.

Nesatur parabēnus – nesatur naftas produktus.
Dermatoloģiski pārbaudīts.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv