Ražotāji

Ķermeņa sāls Zaļā tēja 380g
[30215]

Ķermeņa sāls Zaļā tēja 380g
11.00EUR

Ķermeņa sāls Zaļā tēja 380g

Ražotājs: TianDe(Krievija)

Tilpums: 380g

 

Īpaši apstrādāta zaļā tēja  piesātina ādu ar vitamīniem un antioksidantiem, baro un mitrina. Vissmalkākie sāls kristāli maigi noņem atmirušās ādas šūnas, stimulē reģenerācijas procesus.

Iedarbība: Ar vieglu pīlinga efektu, sāls aktivizē asinsriti, izvada toksīnus, uzlabo ādas tonusu un elastību, palīdz atbrīvoties no celulīta.

Ķermeņa sāls regulē mikrocirkulāciju, stimulē šūnu enerģiju un atbrīvo no kaitīgiem toksīniem. Attīrītā āda tiek mīkstināta, izlīdzināta un padarīta gluda. Turklāt, ķermeņa sāls nodrošina antistresa un limfodrenāžas efektu. Palīdz depresijā, mazina bezmiegu un baiļu sajūtu, dāvājot pozitīvu un mierīgu noskaņojumu.

Pielietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu sāls uz mitras ādas ar maigām apļveida kustībām. Procedūras ilgums nav ierobežots. Pēc lietošanas noskalojiet ar ūdeni.

Sastāvdaļas: strukturēts ūdens, jūras sāls, lavandas ēteriskā eļļa, piparmētru ekstrakts, jūras aļģes, augļskābes, hialuronskābe, etilparabēns.

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv