Ražotāji

ELIĒR Augsti Organisko Dūņu Maska

ELIĒR Augsti Organisko Dūņu Maska
25.00EUR

ELIĒR Augsti Organisko Dūņu Maska

10x 5ml

- Vizuāli samazina krunciņas

-   Pelēcīga un nogurusi āda tūlītēji atgūst veselīgo mirdzumu.

-   Stimulē ādas reģenerācijas procesus ādas skaistumam un jaunībai

-   Jau pēc vienas lietošanas reizes āda atgūst starojumu, gludumu, izlīdzinās smalkās krunciņās un tiek panākts nostiprinošs efekts

-  24 stundu ādu atjaunojoša iedarbība.

-  100% dabīgie ingredienti.

 

Dermatoloģiski testēts produkts!

Augsti organisko dūņu maska no Peloid Complex® ir dabas produkts, kas ādai sniedz aizsardzību pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Peloid Complex® sniedz reģenerējošu, antioksidanta un antiseptisku iedarbību. Pateicoties tam, ka organisms spēj 100% atpazīt visas aktīvās vielas, Peloid Complex® aktivizē vielmaiņas procesus un nostiprina imūnsistēmu, kā arī izvada toksiskās vielas no organisma.

Peloid Complex® sasaista brīvos radikāļus un aktivizē ādas metabolisma procesus, tajā pašā laikā aizkavējot ādas novecošanās procesus, tas ir ideāls līdzeklis gan problemātiskas un taukainas ādas kopšanai, gan arī lielisks mitrinātājs sausai, dehidrētai ādai. Maska nostiprina un uzlabo kolagēna un elastāna sintēzi, acīmredzami uzlabojot nobriedušas ādas komfortu. Maska matiem ir ļoti efektīva blaugznu rašanās novēršanai, matu augšanas stimulēšanai, matu taukainuma mazināšanai, apjoma uzlabošanai, matu dzīvīguma atjaunošanai un matu galu šķelšanās mazināšanai.

Lietošana

Atvērt maskas iepakojumu (5 ml), masku iespiest trauciņā, pievienot nedaudz siltu ūdeni, lai izveidojas krēmveida konsistence. Uzklāt plānā (aptiveni 2 mm) slānī sejai, kaklam un dekoltē zonai. Procedūras ilgums 10-15 min. Pēc procedūras masku noskalot ar siltu ūdeni un uzklāt ELIĒR Losjonu atbilstoši ādas tipam un atbilstošu ELIĒR sejas krēmu.

Aktīvie ingredienti

Peloid Complex® – tas ir augsti organisko dūņu (Eliēr) aktīvo sastāvdaļu līdzsvars. Tas ir pasaulē vienīgais, unikālais augsti organiskais dziļās iedarbības komplekss, kuram piemīt īpaša spēja iekļūt dziļākajos organisma audos un kompleksi iedarboties uz visām svarīgākajām ādas darbības funkcijām.

Pateicoties 5-etapu ekstrakcijas tehnoloģijām, no Eliēr tiek ekstraktētas augsti organiskās vielas – minerāli (Cu, Ni, Mg, Mo, Ba), fermenti, peptīdi, enzīmi, aminoskābes, vitamīni, mikroelementi, dabīgie antibiotiķi un antioksidanti, kas, iedarbojoties uz dziļākajiem audu slāņiem, nostiprina organisma imūnsistēmu, veicina organisma dabīgo procesu pareizu norisi, izvada toksīnus un darbojas kā spēcīgs antioksidants.

 

Ekskluzīvais komplekss satur:

 

Humīnās vielas – Viens no spēcīgākajiem dabiskajiem antioksidantiem. Sniedz ādas šūnām aizsardzību no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes un UV staru kaitīgās iedarbības. Uzlabo vielmaiņu ādas šūnās, mazina ādas šūnu stresu, aktivizē šūnu enerģētisko un olbaltumvielu resursu izmantošanu. Aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās.

Peptīdi – Regulē bioķīmiskos procesus šūnās, palīdz tām atjaunoties. Aizkavē novecošanās procesus.

Nātrijs – Uztur ūdens daudzuma līdzsvaru starpšūnu telpā. Normalizē un veicina ādas šūnu pareizu darbību.

Kālijs – Regulē šķidruma līmeni šūnās.

Kalcijs – Iedarbojas uz šūnas membrānas caurlaidību, nodrošinot pretiekaisuma, tonizējošu efektu, kas novērš šūnu dehidrāciju.

Magnijs – Ir nozīmīga loma šūnu līdzsvara uzturēšanā.

Fosfors – Iedarbojas uz šūnu enerģētiku un ir komponents, kas regulē vielu metabolisma procesus.

Mangāns – Mangāns piedalās kalogēna sintēzē un ir tā struktūras komponents.

Hlors – Regulē fermentu aktivitāti. Piedalās ūdens-sāļu apmaiņas procesā.

Dzelzs – Uzlabo sejas toni, sniedz savu ieguldījumu dermas reģenerācijas procesos.

Kartizols – Veicina jaunu ādas šūnu veidošanos, uzlabo ādas izlīdzināšanos, tā iegūst veselīgu mirdzumu.

Vitamīni – Mitrina, mīkstina un tonizē ādu, padara to samtainu. Vitamīni ir barojoši un reģenerējoši komponenti, kas apgādā ādu ar enerģiju un paaugstina tās tonusu, uzlabo tās fizioloģiskās īpašības. Stimulē jaunu šūnu veidošanos un uzlabo replikācijas spējas.

Minerālvielas – Uzlabo ādas struktūru, uzlabo atjaunojošos procesus un vielmaiņas procesus šūnās.

Aminoskābes – Ir mūsu organisma pamata celtniecības elements.

Bioflavonoīdi – Dabiskie antioksidanti, aizkavē brīvo radikāļu iekļūšanu šūnās.

Peloid Complex® sastāvā ietilpst arī šādas aktīvās vielas: Fermenti, glikozoīdi, miecvielas, polisaharīdi, gļotvielas un sveķvielas, pektīnvielas, ciete, enzīmi, celuloze, organiskās skābes, taukskābes, augu pigmenti, fitoncīdi, selēns, jods, holīns, inozitols, niacīns, rūgstošās vielas, pqantotēna skābe, paraaminobenzona skābe, testosterons, izoflavons, sterols, proteīni, estradiols. Vitamīni: Tiamīns (Vitamīns B1), Riboflavīns (Vitamīns B2), Piridoksīns (Vitamīns B6), Askorbīnskābe (Vitamīns C), Vitamīns P, Vitamīns H.

Pētījumi ir pierādījuši, ka visi elementi, kas ietilpst Peloid Complex® atrodas arī ādas šūnās. Ādas šūnas viegli atpazīst un pilnībā uzticas harmoniski līdzsvarotajam Peloid Complex®.

Sastāvs INCI

Aqua, Peloid (Peloid Complex®), Sodium Chloridе.

 

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv