Ražotāji

BDK Dūņu ekstrakts vannām,580ml
[1603]

BDK Dūņu ekstrakts vannām,580ml
27.23EUR

BDK Dūņu ekstrakts vannām

  Baldones dziedniecisko dūņu ekstrakta sastāvā ir unikālas dabīgas izcelsmes aktīvās vielas – skuju un dziedniecisko augu izvilkumi, kas uzlabo ādas perifērās nervu sistēmas vielmaiņu un stimulē neiromediatoru sintēzi, uzlabojot impulsu pārvadi. Ekstrakts ir ar izteiktām nomierinošām un relaksējošām spējām, tas ir lielisks stresa protektors. Vanna ar dūņu ekstraktu ievērojami uzlabo perifēro asinsriti, limfas atteci un mazina tūsku. Fermenti un antibiotiķu analogi efektīvi attīra ādu no patogēniem mikroorganismiem un vīrusiem, atveseļojot ādas šūnas un nostiprinot organisma imūnsistēmu. Sevišķi labvēlīgi ietekmē kāju tūsku un paplašinātās vēnas. Vanna ar dūņu ekstraktu nomierina, rada svaiguma sajūtu, enerģijas pieplūdumu, harmonizē un līdzsvaro emocionālo stāvokli.

Lietošana: Visefektīvāk procedūru veikt vakarā pirms miega. Ekstraktu pudelē saskalo,vienai vannas procedūrai nepieciešamais tilpums ir divi vāciņi. Ūdens temperatūra +37˚C, procedūras ilgums 15 līdz 25 minūtes. Vannas procedūras vēlams lietot pārdienas, kursa ilgums - 12 reizes.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv