Ražotāji

EKOhouse Šī sviests & Argana "Gardēnija" Krēms sejas un ķermeņa ādas kopšanai 50 ml

EKOhouse Šī sviests & Argana \"Gardēnija\"  Krēms sejas un ķermeņa ādas kopšanai 50 ml
5.99EUR

EKOhouse Šī sviests & Argana "Gardēnija"  Krēms sejas un ķermeņa ādas kopšanai 50 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:50ml

Šī (citviet saukts arī karitē vai basijas) sviests ir patiesi unikāls produkts mūsu veselības, skaistuma un jaunības saglabāšanai.

Šī sviestu iegūst no tropiskā koka augļu kauliņiem, kurš aug Āfrikas teritorijā. Šī sviests satur triglicerīdus, kas veicina ādas mitrinašanu un aizsardzību pret ārējās vides kaitīgo ietekmi, īpašām šī sviesta taukvielām tiek piedēvētas reģenerācijas īpašības, kā arī spējas sintezēt kolagēnu ādas audos. Pateicoties šīm unikālajām īpašībām, šī sviesta izmantošana kosmētikas līdzekļos palīdz cīnīties pret ādas sausumu, lobīšanos, ādas raupjumu un priekšlaicīgu ādas novecošanos. 

Ieteicams visu ādas tipu kopšanai.

Lietošana: nelielu sviesta daudzumu sasildīt rokās un viegli iemasēt ķermeņa un/vai sejas ādā. Piemērots ikdienas lietošanai.

Ieteicams uzglabāt temperatūrā no +4oC līdz +21oC.

Krēms „Gardēnija” ar eksotisko gardēnijas aromātu satur vitamīnus A, E, F, tam piemīt mitrinošs, atjaunojošs un izlīdzinošs efekts. Aizkavē ādas novecošanās procesus, ir dabīgs UV staru filtrs, var tikt pielietots nogurušām kājām, sastiepumu un locītavu sāpju gadījumos. 

Klientu atsauksmes

Betija Jurkšta 11-11-2016

Šim krēmam ir brīnišķīga smarža! Labs sejai un pat lūpām, nogludina ādu, kas izskatās par 10 gadiem jaunāka. Vienīgais mīnuss - atstāj spīdumu, īpaši uz rokām.

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv