Ražotāji

EKOhouse Revitalizing Face Cream with Vitamins/Atjaunojošs sejas krēms ar vitamīnu kompleksu 50 ml

EKOhouse  Revitalizing Face Cream with Vitamins/Atjaunojošs sejas krēms ar vitamīnu kompleksu 50 ml
11.85EUR

 EKOhouse  Revitalizing Face Cream with Vitamins/Atjaunojošs sejas krēms ar vitamīnu kompleksu 50 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums: 50ml

Baro un atjauno sejas ādu, padarot to svaigu un tvirtu, stimulē šūnu reģenerācijas procesu, izlīdzina sīkās grumbiņas, ar liftinga efektu. Īpaši piemērots nobriedušai, sagurušai ādai, kurai nepieciešama papildus barošana.

Krēms ir izgatavots uz augu komponentu bāzes un nesatur silikonus, parabēnus, krāsvielas, glicerīnu, parafīnu un tā komponentus, PEG (polietilēnglikolu).

Aprikožu, vīnogu kauliņu, lavandas dabīgās eļļas, kā arī karitē sviests rūpīgi baro ādu, iekļūstot tās dziļākajos slāņos. Antioksidanti – vitamīni E un C palēnina ādas novecošanās procesus, aizsargā ādu no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Vitamīns B3 nostiprina ādas aizsargfunkcijas, samazina hiperpigmentāciju, kairinājumu un sarkanumus uz ādas, novērš slimīgu un dzeltenīgu sejas ādas nokrāsu. Vitamīni B6 un B5 stimulē jaunu šūnu reģenerāciju un aiztur mitrumu ādā.

Krēms ātri iesūcas ādā un neatstāj spīdumu.

Lietošana: Ar vieglām kustībām uzklājiet krēmu uz tīras sejas ādas. Var izmantot kā dienas krēmu. Vakarā ieteicams pirms krēma uzklāšanas lietot  EKOhouse nostiprinošo serumu (Anti-Wrinkle & Firming Serum) vai EKOhouse Pretgrumbu eļļu. 

Uzglabāšana: Glabāt istabas temperatūrā. Sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv