Ražotāji

EKohouse Sausā eļļa Roze 125 ml
[4427]

EKohouse Sausā eļļa Roze  125 ml
7.99EUR

EKohouse Sausā eļļa Roze  125 ml

Sausā eļļa sastāv no dabīgām izejvielām. Pateicoties sastāvdaļu unikālajai struktūrai, eļļa ātri iesūcas ādā, neatstāj spīdumu, baro un pasargā to no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Normālas un taukainas sejas un ķermeņa ādas kopšanai .  Ar rožu aromātu.  Roze ir puķu karaliene. Tās apbrīnojamais aromāts visos laikos ir asociējies ar greznumu, šiku, romantismu un sievišķību. Sendienās tieši roze bija tas zieds, no kura ieguva pirmo ēterisko eļļu. Rozes ziedlapiņu ēteriskā eļļa ir pati dārgākā eļļa pasaulē. 1 ml eļļas iegūšanai nepieciešams 5 kg ziedlapiņu.  Sausā eļļa „Roze” ir ideāls sejas un ķermeņa ādas kopšanas līdzeklis. Tas savieto sevī mitrinošas un mīkstinošas īpašības vienlaicīgi ar izsmalcinātu aromātu, kurš neizgaist ilgu laiku. Reģenerē ādas šūnas, paaugstina ādas elastību un normalizē tauku dziedzeru darbību.  Lietošana: ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras, mitras sejas un/vai ķermeņa ādas. Var lietot kā papildus ādas barošanas līdzekli, kā arī mitruma aizturēšanai ādā uzklājot to pirms sejas krēma rītos un vakaros.  Uzglabāšana: uzglabāt istabas temperatūrā. Sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv