Ražotāji

EKOhouse Eļļa kakla un dekoltē zonai “Argana & Persiks” 125 ml

EKOhouse Eļļa kakla un dekoltē zonai “Argana & Persiks” 125 ml
7.99EUR

EKOhouse Eļļa kakla un dekoltē zonai “Argana & Persiks” 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija) 

Tilpums:125ml

Kosmētiskā eļļa ķermeņa ādas kopšanai (125 ml).

Bagāta ar dabīgo antioksidantu daudzumu (vitamīni A, C, E) un nepiesātinātām taukskābēm. Palēnina ādas novecošanas procesus un vecuma grumbiņu veidošanos, palīdz ādai saglabāt elastību un tvirtumu Ieteicama visu ādas tipu kopšanai. Ar nobrieduša persika aromātu.

Sievietes āda kakla un dekoltē zonā nesatur pietiekamā daudzumā zemādas tauku šķiedrvielas un tauku dziedzerus, tāpēc grumbiņas šajā ķermeņa zonā sāk parādīties agrāk nekā uz sejas. Dažādas diētas, solāriji, sauļošanās, kā arī laika ritums nenāk par labu ādai, ar laiku tā kļūst sausa un savītusi. Pēc 30 gadu vecuma kakla un dekoltē zonai ir jau nepieciešama regulāra kopšana. Dabīgās eļļas ir neaizvietojams ādas kopšanas līdzeklis. Speciāli izstrādāta kompozīcija no argana, kokosriekstu, persiku un vīnogu kauliņu eļļu maisījuma ir bagāta ar dabīgajiem antioksidantiem (vitamīni A, C, E), makro un mikroelementiem, neaizstājamām polinepiesātinātām taukskabēm Omega-3 un Omega-6. Baro un reģenerē ādu, palēnina novecošanās procesus, stimulē ādas atjaunošanos šūnu līmenī, aiztur mitrumu ādā neļaujot tai izžūt, aizkavē vecuma grumbiņu veidošanos, padara ādu elastīgu, piešķirot tai veselīgu un skaistu izskatu. Visiem ādas tipiem. Ar nobrieduša persika aromātu. Bez alergēniem.

Lietošana: Ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras ādas kakla un dekoltē zonā.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv