Ražotāji

EKOhouse Eļļa nogurušām kājām “Eikalipts & Piparmētra” 125 ml

EKOhouse Eļļa nogurušām kājām “Eikalipts & Piparmētra” 125 ml
7.99EUR

EKOhouse Eļļa nogurušām kājām “Eikalipts & Piparmētra” 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija) 

Tilpums:125ml

Kosmētiskā eļļa ķermeņa ādas kopšanai (125 ml).

Eļļa stimulē asinsriti, samazina pietūkumus, paaugstina kapilāru elastību, patīkami atvēsina, novērš noguruma sajūtu kājās un uzlabo ādas struktūru. Ieteicama visu ādas tipu kopšanai.

Eļļas kompozīcija no lazdu riekstu eļļas, makadāmijas riekstu un vieglas frakcijas kokosriekstu eļļas maisījuma. Pateicoties augstam kālija un kalcija saturam, neaizstājamām aminoskābēm, B grupas vitamīniem u.c. labvēlīgi ietekmē asinsvadu sieniņas, var tikt lietota kā profilaktisks līdzeklis vēnu varikozes gadījumā. Eikalipta un melisas ēteriskās eļļas labvēlīgi iedarbojas uz asinsvadiem, veicina plaisu sadzīšanu uz papēžiem, tām piemīt antiseptiskas (pretsēnīšu) īpašības, samazina kāju svīšanu. Tējas koka ēteriskai eļļai piemīt antiseptiskas un pretsēnīšu īpašības. Kopā ar piparmētru ēterisko eļļu tā atvēsina un nomierina nogurušās kājas, samazinot sāpes un nepatīkamas sajūtas. Apelsīna ēteriskā eļļa stimulē limfas plūsmu, samazina pietūkumus un ir spēcīgs pretcelulīta līdzeklis.

Lietošana: Noskalojiet kājas vēsā ūdenī, uzklājiet nelielu daudzumu eļļas, vieglām kustībām iemasējiet eļļu kājās virzienā no lejas uz augšu. Pēc tam atpūtiniet kājas 5-10 minūtes, vēlams uzliekot tās uz paaugstinājuma.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv