Ražotāji

EKOhouse Mitrinošs sejas krēms "Liepu ziedi" 50 ml

EKOhouse Mitrinošs sejas krēms \"Liepu ziedi\" 50 ml
5.49EUR

EKOhouse Mitrinošs sejas krēms "Liepu ziedi" 50 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)  

Tilpums:50ml 

Mitrinošs krēms sausa un jutīga sejas ādas tipa kopšanai (50 ml).

Aktīvi mitrina, aizsargā no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes, ātri iesūcas, neatstāj spīdumu. Bez vecuma ierobežojuma. Ar liepu ziedu aromātu.

Krēms ir izgatavots uz augu komponentu bāzes un nesatur silikonus, parabēnus, krāsvielas, glicerīnu, parafīnu un tā komponentus, PEG (polietilēnglikolu). Krēma sastāvā esošā avokado eļļa ir neaizstājams līdzeklis sausas ādas kopšanai, tā novērš ādas lobīšanos un kairinājumu. Polinepiesātinātās taukskābes, vitamīni A, E, D, B1, B2, mikroelementi (lecitīns, kālijs, magnijs u.c.), kas vitāli nepieciešami veselīgai ādai, ir avokado eļļas sastāvā. Tā kā avokado eļļa pēc sava ķīmiskā sastāva ir tuvu cilvēka ādas tauku sastāvam, visas avokado eļļas sastāvā esošās veselīgās vielas nekavējoties iesūcas ādā. Timolu saturošam timiāna ekstraktam piemīt tonizējoša un pretiekaisuma iedarbība. Mazina pietūkumu un kairinājumu. Āda kļūst gluda, elastīga un tvirta, izzūd sausuma sajūta.

Lietošana: ar vieglām kustībām uzklājiet krēmu uz tīras sejas ādas. Ieteicams lietot sejas ādas mitrināšanai no rīta (vasarā) vai uz nakti (gada aukstajā periodā).

Uzglabāšana: uzglabāt temperatūrā no +5oC līdz +21oC, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv