Ražotāji

EKOhouse Eļļa pēc depilācijas Avokado & Tējas koks 125 ml

EKOhouse Eļļa pēc depilācijas Avokado & Tējas koks 125 ml
7.99EUR

 EKOhouse Eļļa pēc depilācijas Avokado & Tējas koks 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:125 ml

Piemīt antibakteriāla un dezodorējoša iedarbība. Noņem kairinājumu, samazina matu augšanu. Ieteicama normāla ādas tipa kopšanai.

Avokado eļļai piemīt unikāla spēja mazināt ādas kairinājumu, ādas lobīšanos. Tā mazina sausuma sajūtu un saka, ka tai ir spējas aizdziedēt mikroplaisas ādā.

Avokado eļļa lielos daudzumos satur polinepiesātinātās taukskābes, vitamīnus A,E,D,B1,B2, mikroelementus (lecitīns, magnijs, kālijs u.c.), kuri ir nepieciešami ādas veselības uzturēšanai. Tā kā avokado eļļa pēc ķīmiskā sastāva ir līdzīga cilvēka ādas tauku sastāvam, tā ļoti ātri iesūcas ādā.

Sastāvā esošā tējas koka ēteriskā eļļa mazina apsārtumus, kairinājumu, kā arī nepatīkamas sajūtas, kuras var rasties pēc depilācijas. Lavandas un priežu skuju ēteriskās eļļas patīkami atvēsina, dezodorē un nomierina ādu.

Lietošana: Nelielu eļļas daudzumu uzklājiet ādas zonā, kur veikta depilācija. Var lietot jūtīgās vietās – uz sejas, padusēs, bikini zonā. 

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv