Ražotāji

EKOhouse Anti-Wrinkle & Firming Serum/Nostiprinošs pretgrumbu serums 10 ml

EKOhouse Anti-Wrinkle & Firming Serum/Nostiprinošs pretgrumbu serums 10 ml
6.39EUR

EKOhouse Anti-Wrinkle & Firming Serum/Nostiprinošs pretgrumbu serums 10 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:10ml

Sejas kopšanas serums “Anti-Wrinkle & Firming Serum” ir augsti koncentrēts kosmētisks produkts ar atjaunojošu un sejas ovālu nostiprinošu efektu nobriedušai sejas ādai. Izgatavots uz augstvērtīgu dabīgo eļļu bāzes ar kokosa riekstu un apelsīna ēterisko eļļu piedevu. Seruma sastāvā ietilpstošās argana un vīnogu kauliņu eļļas ir bagātas ar dabīgajiem antioksidantiem (A,C,E vitamīniem). Serumā ir augsts polinepiesātināto taukskābju saturs: oleīnskābes, linolskabes, palmitīnskābes, kas ievērojami paaugstina ādas elastību, padarot to gludu un tvirtu. Kokosa riekstu un apelsīna ēteriskās eļļas novērš ādas sausumu un paaugstinātu tās jutīgumu. Regulāri lietojot serumu, mīmiskās grumbiņas paliek mazāk izteiktas. Serums pastiprina asinsriti zemādas slāņos, tai ir reģenerējošs efekts, āda tiek piesātināta ar mirdzumu, enerģiju un tai nepieciešamajām barojošām vielām.

Serumu vislabāk ir lietot periodiski, jo tam piemīt kumulatīvs efekts, proti, efekts no seruma lietošanas uzkrājas. Lai āda saņemtu pietiekamu daudzumu, tai nepieciešamo vielu un „ieslēgtu” savus fizioloģiskos resursus ir pietiekami serumu lietot 3-4 nedēļas. Gadā tiek rekomendēti 3-4 šādi lietošanas kursi.

Īpaši ieteicams sausas un normālas sejas ādas kopšanai.

Ērtā higiēniskā iepakojumā ar aplikatoru.

Lietošana: uzklājiet serumu ar aplikatora palīdzību uz tīras sejas pirms dienas vai nakts krēma uzklāšanas. Labākam efektam tiek ieteikts lietot EKOhouse  „Revitalizing Face Cream LUX”. 

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv