Ražotāji

Intīmais gēls Alura® LUX by NHT Global 15ml

Intīmais  gēls Alura® LUX by NHT Global 15ml
71.00EUR

Интимный  гель- Alura® LUX by NHT Global

Romatika tikai dzisīs, ja Jūs to ļausiet...
Gadsimtiem, sievietes un vīrieši visā pasaulē ir cīnījušies, lai atrastu atbildes, kā uzlabot attiecības un iegūt lielāku seksuālo apmierinātību. Statistika liecina, ka viens no trim pāriem šķiras, intīmās nesaderības dēļ. Šodien, intimitāte nekad nav bijusi tik daudzsološa, pateicoties šim unikālajam produktam.

Alura® LUX no NHT Global Iepazīstina ar Alura Lux, jaunu un pārbaudītu formulu no šobrīd populārākās Alura līnijas, tagad BEZ PARABĒNIEM. Satur tos pašus komponentus, kurus Alura® , kā mentols un L-argenīns,pilnībā patentēti. Alura Lux tagad dabīgāka, bez parbēniem, bet satur tās pašas sastāvdaļas. Lietojams visam ķermenim, nodrošinot arī anti-age efektu.

Alura ® Intimacy creme sastāvs:

Attīrīts ūdens USP
Propilēnglikols USP
Hidroksietilceluloze NF
L-arginīns USP
Citronskābe USP
Mentols USP
Metilparabēns NF

Sastāva ziņā identisks Intīmajam gēlam Volupta, kā arī Alura ir gēla Volupta priekštece !
 

Šis produkts nav paredzēts diagnosticēt, ārstēt, izārstēt vai novērst slimības.
Ja Jums ir medicīniskas problēmas, vai lietojiet recepšu medikamentus, esiet stāvoklī vai zīdiet bērniņu- produktu lietot aizliegts!

 

             Piegādes laiks 7-10 dienas.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv