Ražotāji

EKOhouse Dabīgā persiku eļļa ar persiku aromātu 125 ml

EKOhouse Dabīgā persiku eļļa ar persiku aromātu 125 ml
6.99EUR

EKOhouse Dabīgā persiku eļļa ar persiku aromātu 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija) 

Tilpums:125ml

Kosmētiskā eļļa ķermeņa ādas kopšanai (125 ml).

Iegūta ar aukstās spiešanas metodi no persiku kauliņu kodoliem, tā saglabā visas bioloģiski aktīvās vielas. Īpaši ieteicama jutīgas vai iekaisušas ādas kopšanai.

Persijas āboli, pie mums pazīstami kā persiki, no izseniem laikiem tika salīdzināti ar sieviešu maigo ādu. Persiku dzimtene ir Ķīna, tur persiku eļļu veselības un skaistuma uzturēšanai lietoja jau trīs gadu tūkstošus pirms mūsu ēras. Mūsu ēras pirmajā gadsimtā vēsts par brīnišķīgo eļļu aplidoja arī Eiropu. Šī brīnišķīgā eļļa satur daudz vērtīgu vielu un vitamīnu. Neizsauc alerģiskas reakcijas, ātri un viegli iesūcas ādā un matos. Persiku eļļā lielā daudzumā ir sastopami vitamīni E, A, P, C. Arī eļļas minerālais sastāvs ir bagāts ar minerāliem, tā satur cinku, dzelzi, kalciju, jodu, fosforu, kāliju.

Persiku eļļa ir ieteicama visiem ādas tipiem. Pateicoties eļļas brīnišķīgajām īpašībām, āda kļūst tvirta un elastīga. Īpaši labvēlīga jutīgai un iekaisušai ādai. Eļļas sastāvā esošajam E vitamīnam piemīt antioksidanta īpašības, tas novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos, stimulē vielmaiņas procesus, atjauno ādas elastību, piešķirot tai elastību un veselīgu izskatu.

Persiku eļļa ieteicama masāžai, tā ātri uzsūcas, ļaujot rokām viegli slīdēt. Pēc masāžas āda kļūst mīksta un samtaina. Eļļu var izmantot kosmētikas noņemšanai, sausu un lūstošu matu kopšanai. Ar maigu gatavu persiku aromātu. Bez alergēniem.

Lietošana: Ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras ķermeņa ādas.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv