Ražotāji

EKOhouse Micelārais ūdens “Persiks” (Normālai ādai) 200 ml
[3317]

EKOhouse Micelārais ūdens “Persiks” (Normālai ādai) 200 ml
4.79EUR

EKOhouse Micelārais ūdens “Persiks” (Normālai ādai) 200 ml 

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:200ml

Dabīgs līdzeklis kosmētikas noņemšanai, ādas attīrīšanai un mitrināšanai (200 ml).

Normāla ādas tipa kopšanai. Ar persiku aromātu.

Izgatavots uz augu komponentu bāzes un nesatur SLS, SLES, parabēnus, krāsvielas, PEG (polietilēnglikolu).

Micelārais ūdens ir šķidrums, kas ir bagātināts ar taukskābēm un citām vērtīgām vielām. Inovatīvs kosmētikas nozares produkts.  Izgudrots Eiropā salīdzinoši nesen. Sākotnēji bija paredzēts kā līdzeklis sirgstošiem ar ādas slimībām. Atzīmējot micelārā ūdens unikālo iedarbību uz ādu, šim produktam savu uzmanību pievērsa kosmetologi.

Micelārais ūdens sevī satur milzīgu daudzumu acij neredzamu pilienu – micellas (no latīņu vārda micella – drumstaliņa, drupatiņa), pateicoties kuriem ūdens maigi noņem kosmētiku, attīra un mitrina sejas ādu.

Lietošana: samitriniet vates disku ar micelāro ūdeni un notīriet sejas ādu. Kosmētikas noņemšanai no acu zonas pielieciet vates disku acīm uz dažām sekundēm.

Pievērsiet uzmanību: pēc kosmētikas noņemšanas ar micelāro ūdeni, vēlams noskalot seju ar siltu ūdeni, taču, ja tas nav iespējams (ceļojumi, komandējumi utt.) var iztikt arī bez tā.

 

Uzglabāšana: uzglabāt istabas temperatūrā. Sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv