Ražotāji

WHITE GLO SENSITIVE FORTE+ ZOBU PASTAS KOMPLEKTS

WHITE GLO SENSITIVE FORTE+ ZOBU PASTAS KOMPLEKTS
9.99EUR

WHITE GLO SENSITIVE FORTE+ ZOBU PASTAS KOMPLEKTS

Zobu un smaganu jutīgums var liegt mums baudīt vienkāršas lietas, piemēram, ēst saldējumu un augļus vai dzert aukstus dzērienus. White Glo Sensitive Forte+ ir maiga, balinoša ikdienā lietojama zobu pasta, kas īpaši paredzēta cilvēkiem ar jutīgiem zobiem. Regulāra zobu mazgāšana ar šo zobu pastu palīdzēs padarīt zobus baltākus, cīnīties ar aplikumu un novērst zobu bojāšanos. Zobu jutīgumu var izraisīt smaganu „atkāpšanās”, skābu ēdienu un dzērienu sabojāta emalja, kā arī pārmērīga zobu beršana. Produkta sastāvā ir atjaunojoša formula ar izcilajiem zaļās tējas antioksidantiem, kas nodrošina svaigu elpu visas dienas garumā.

Plašāka informācija tīmekļa vietnē www.whiteglo.com

Formulu izstrādājis White Glo Zobu pētniecības nodaļas vadītājs Dr. Georgioss V. Sotiropouloss.

Praktizējošais zobārsts – balināšanas speciālists

Mozmena, Sidneja, Austrālija

WHITE GLO ULTRA-COMFORTFLOSSER ZOBU BIRSTE

Papildus pieejamā White Glo Ultra-Comfort Flosser zobu birste ir īpaši izstrādāta, lai būtu maiga pret zobiem un smaganām. Ultra-Comfort Flosser zobu birstes sari piekļūst grūti aizsniedzamām vietām starp zobiem un smaganām, ar masējošām kustībām iemasējot Sensitive Forte+ balinošo zobu pastu.

JAUNA UN UZLABOTA

WHITE GLO DENTAL FLOSSER ZOBU DIEGA KOCIŅI

Lietojiet ēdiena atlieku un aplikuma iztīrīšanai no grūti aizsniedzamām vietām starp zobiem pēc katras ēdienreizes.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv