Ražotāji

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Kurkuma» 250 ml
[62007]

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Kurkuma»  250 ml
16.70EUR

Verana Masāžas eļļa ķermenim «Kurkuma»  250 ml

Ražotājs: Verana (Latvija)

Tilpums: 250ml

  Masāžas eļļas pamatā ir augu eļlu komplekss. Eļļa paredzēta  ķermeņa masāžas veikšanai. Tā paaugstina masāžas procedūras efektivitāti, baro un mīkstina ādu. Eļļai piemīt antibakteriālā, reģenerējošā un  viegli sildošā iedarbība. Tās aktīvie komponenti (kurkumas sakņu ekstrakts un dabīgais E vitamīns) uzlabo asins un limfas cirkulāciju, kopā ar augu eļļām atjauno ūdens-tauku līdzsvaru ādā, vienlaikus nomierinot ādu. Ķermeņa masāža ar šo eļļu noņem stresu un nogurumu, uzlabo vielmaiņu, tonizē ādu un uzlabo tās krāsu un struktūru, kā arī piešķir ķermenim komforta sajūtu un patīkamu piena-krēma aromātu. Masāžas kurss izmantojot eļļu ar kurkumu padara ādu maigu, tvirtu un gludu.

Unikāla formula:  99.8% Naturāli ingredienti.  Nesatur ūdeni. Ekstrakti uz eļļām. Nesatur krāsvielas. Nesatur konservantus.Nesatur ĢMO. Tikai no pirmā spieduma eļļām.

Ingredienti: Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Zea Mays Germ Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone.

Lietošana: sasildīt plaukstās vajadzīgo eļļas daudzumu, uzklāt to uz tīras ādas un veikt masāžu. Nav nepieciešams noskalot. Ir ieteicams lietot 2 - 5 reizes nedēļā. Uzglabāt noslēgtu istabas temperatūrā. Sargāt no tiešo saules staru iedarbības un ūdens iekļūšanas eļļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv