Ražotāji

Uzacu kondicionieris Revita Brow 0.9ml

Uzacu kondicionieris Revita Brow 0.9ml
29.99EUR

Uzacu kondicionieris Revita Brow 0.9ml

Preces apraksts

Skaistas, izteiksmīgas, ideālas formas uzacis padara Jūsu sejas kontūras precīzākas un uzsver Jūsu acu izteiksmīgumu. Daudzi grima eksperti uzskata, ka perfektas uzacis – neatņemams elements pabeigta tēla veidošanai.

Tagad iegūt ideālas uzacis ir kļuvis vienkāršāk pateicoties RevitaBrow® - jaunam līdzeklim, ko izstrādāja Atena Cosmetics, populārākā skropstu kondicioniera RevitaLash® ražotājs.

RevitaBrow® veiksmīgi apvieno sevī visjaunākās kosmētiskās tehnoloģijas ar peptīdu un augu komponentu spēcinošu īpašību. RevitaBrow® baro un kop uzacis, padarot tās biezākas, veselīgākas un skaistākas.

Tūkstošs sievietēm nākas samierināties ar retām, bojātām uzacīm, kas tika vājinātas dēļ pārmērīgas vaska epilācijas vai vecuma izmaiņām organismā. Tikai ar pāris vieglu aplikatora triepienu palīdzību RevitaBrow® uzlabos to izskatu.

Lietojot RevitaBrow® katru dienu uzklājot uz sausām uzacīm rezultāti ir pamanāmi jau pēc 4-8 nedēļām: uzacis paliek biezākas un veselīgākas.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv