Ražotāji

Spectral LASH skropstu augšanas veicināšanai 2,4ml

Spectral LASH skropstu augšanas veicināšanai 2,4ml
59.90EUR

Spectral LASH skropstu augšanas veicināšanai 2,4ml

Ražotājs: DS Laboratories (ASV)

Tilpums: 2,4ml

Klīnisko pētījumu rezultāti pierāda, ka, lietojot preparātu Revita EPS tikai 4 nedēļas, skropstas kļūst biezākas un garākas pat par 25 %. Preparāta sastāvā nav medikamentu (piemēram, bimatoprosta), tādēļ tas ir drošāks un saudzīgāks nekā citi.

Spectral LASH — īpaši efektīvs līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai. Klīnisko pētījumu rezultāti pierāda, ka, lietojot preparātu Spectral LASH tikai 4 nedēļas, skropstas kļūst biezākas un garākas pat par 25 %. Preparāta sastāvā nav medikamentu (piemēram, bimatoprosta), tādēļ tas ir drošāks un saudzīgāks nekā citi līdzīgi līdzekļi.

Kādēļ izvēlēties līdzekli Spectral LASH?

• Par 25 % garākas skropstas 4 nedēļu laikā (ja tā nebūs, atdosim naudu).
• Skropstu garuma un biezuma ievērojama palielināšana.
• Saudzīgs un drošs līdzeklis: nekairina pat tad, ja ir iekļuvis acīs.

Spectral LASH lietošanas veids 

Preparāts ir jālieto regulāri 4 nedēļas, divas reizes dienā (no rīta un vakarā). Pirms lietošanas notīriet no sejas kosmētiku. Paspiediet zīmuļveida tūbiņas augšdaļu, lai izspiestu līdzekli. Uzmanīgi ar aplikatoru apvelciet ādu ap plakstiņu malām tā, it kā lietotu acu zīmuli. Līdzeklis ir pilnībā drošs, tādēļ, pat iekļūstot acīs, tas nav jānoskalo. Spectral LASH lietošanas laikā var lietot arī citus sejas un acu kosmētikas līdzekļus.

UZMANĪBU! Lai saglabātu sasniegto rezultātu, lietojiet Spectral LASH zīmuli regulāri. Kad ir sasniegts vēlamais rezultāts, ieteicams lietot Spectral LASH zīmuli reizi dienā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv