Ražotāji

MITRINOŠS SEJAS KRĒMS AR 24 STUNDU IEDARBĪBU, GUAM SEATHERAPY / 50 ML
[STIDR]

MITRINOŠS SEJAS KRĒMS AR 24 STUNDU IEDARBĪBU, GUAM SEATHERAPY / 50 ML
31.00EUR
24.80EUR

Mitrinošs sejas krēms ar 24 stundu iedarbību, GUAM Seatherapy / 50 ml ar hialuronskābi un dermoaktīvām nanosfērām

Krēms nodrošina sejas ādai dziļu un ilgstošu mitrināšanu, uzlabo tās tvirtumu, piešķir mirdzumu un jauneklīgāku izskatu, efektīvi pasargā no brīvo radikāļu iedarbības.

Krēma sastāvā esošais mikroaļģu bioloģiski aktīvais ekstrakts un hialuronskābe nodrošina kontrolējamu divkāršu mitrināšanu gan ādas dziļumā, gan virspusē. Krēms satur īpašas dermoaktīvas nanosfēras, kas iekļūst ādas dziļākajos slāņos un tur saistās ar keratinocītiem (galvenajām ādas šūnām), stimulējot tajās keratīna izstrādi un tādējādi atjaunojot un uzturot ādas elastību un palielinot hidratāciju.

Krēma sastāvā esošais mikroaļģu ekstrakts tiek iegūts ar īpašu bioaktivizācijas metodi. Rezultātā šī ekstrakta antioksidanta īpašības ir vairāk nekā 3 reizes augstākas par tradicionālo ekstraktu aktivitāti.

Lietošana: Vieglām masējošām kustībām uzklāt uz notīrītas sejas un kakla ādas, līdz krēms pilnībā iesūcies. 

Uzmanību! Tikai ārīgai lietošanai. Nedrīkst norīt. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Sargāties no krēma iekļūšanas acīs. Nelietot savainotai vai kairinātai ādai un/vai alerģijas gadījumā pret kādu no sastāvdaļām.
Dermatoloģiski testēts.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv