Ražotāji

EKOhouse Hidrofīlā eļļa “Kokosrieksts” (Sausai ādai) 125 ml
[4425]

EKOhouse Hidrofīlā eļļa “Kokosrieksts” (Sausai ādai) 125 ml
6.99EUR

EKOhouse Hidrofīlā eļļa “Kokosrieksts” (Sausai ādai) 125 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:125ml

Hidrofīlā (ūdenī šķīstošā) eļļa kosmētikas, BB krēma noņemšanai un  dziļai ādas attīrīšanai(125 ml).

Attīra ādu neizjaucot ādas dabīgo aizsardzību. Sausas sejas ādas kopšanai. Ar kokosa aromātu.

Hidrofīlā (ūdenī šķīstošā) eļļa ir speciāls līdzeklis kosmētikas noņemšanai un dziļai ādas attīrīšanai. Tā ir dabīgo augu eļļu maisījums, kura saskarē ar ūdeni pārtop baltā emulsijā (pieniņā). Pateicoties savam īpašajam sastāvam, hidrofīlā eļļa sasaista tauku un vaskveidīgos kosmētikas komponentus (tai skaitā ūdens noturīgos, kā piemēram, BB krēmus u.c.) un viegli nomazgājas ar ūdeni nodrošinot labāku ādas attīrīšanu nekā lietojot parastās attīrīšanas putas vai mazgāšanas gēlus. Veic maigu bioloģisko pīlingu un novērš ādas sausumu.

Pateicoties hidrofīlās eļļas sastāvā esošajam polisorbātam, eļļa iesūcas dziļi ādas porās, nodrošinot to dziļu attīrīšanu. Ir unikāls melno piņņu profilakses un likvidēšanas līdzeklis.

Lietošana: pirms lietošanas sakratīt. Uzlejiet nelielu eļļas daudzumu uz sausām plaukstām un uzklājiet uz sejas ar masējošām kustībām, pēc tam samitriniet plaukstas ar ūdeni un turpiniet sejas attīrīšanu ar izveidojušos baltu emulsiju. Pēc tam nomazgājiet seju ar siltu ūdeni.

 

Uzglabāšana: uzglabāt istabas temperatūrā. Sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv