Ražotāji

INCAROSE EPH SUBLIME - KRĒMS ACU ZONAI, 15 ML
[EPHO15]

INCAROSE EPH SUBLIME - KRĒMS ACU ZONAI, 15 ML
19.00EUR
15.20EUR

INCAROSE EPH SUBLIME - KRĒMS ACU ZONAI, 15 ML

KRĒMS ACU ZONAI
pret grumbām

Viegls krēms ar maigu un zīdainu tekstūru ādas kopšanai ļoti jutīgajā acu zonā. Nodrošina intensīvu iedarbību pret grumbām un ādas ļenganumu, kā arī pret tūsku un tumšajiem lokiem. Hyacare™ hialuronskābei kopā ar citiem aktīvajiem komponentiem piemīt dziļi mitrinoša, antioksidējoša un drenāžas iedarbība, kas uzlabo ādas izskatu ap acīm, mazina grumbu daudzumu un dziļumu, tūsku un tumšos lokus zem acīm. Rezultāts ir redzams jau pēc 4 nedēļu ilgas lietošanas*. Krēms satur Šveices ābolu cilmes šūnas, kas paātrina dabiskos šūnu atjaunošanās procesus. Ideāli der visiem ādas tipiem un ir labs pamats meikapam. Satur saules aizsargfiltrus.
* Klīniskie pētījumi in vivo. 

Aktīvie komponenti:
- Hyacare™, vidējas molekulārās masas hialuronskābe nodrošina dziļu un ilgstošu mitrināšanu, veicina grumbu izlīdzināšanu.
- Šveices ābolu cilmes šūnas nodrošina enerģiju un aizsargā ādas cilmes šūnas, sekmē to atjaunošanu un reģenerāciju, mazina grumbu dziļumu ap acīm.
- Lumineye, kura sastāvā ir: Ošu ekstrakts, mazina kapilāru caurlaidību, tonizē un aizsargā asinsvadus, likvidē tumšos lokus zem acīm un novērš to veidošanos. Organiskais silīcijs nostiprina asinsvadu struktūru un elastību, uzlabo zemādas mikrocirkulāciju. B3 vitamīns palīdz saglabāt un atjaunot asinsriti.
- Olīveļļas nepārziepjojamai daļai ir mīkstinoša un barojoša iedarbība, piemērota maigai un jutīgai ādai.

Lietošana: Katru rītu vai pēc vajadzības uzklāt uz rūpīgi notīrītas ādas ap acīm, viegli pamasēt un uzmanīgi paplikšķināt ar pirkstu galiņiem, līdz krēms pilnībā iesūcies.

Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Dermatoloģiski un oftalmoloģiski testēts. Testēts uz niķeli (< 0,0001%).

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv